2777
2789
عنوان

سرماخووردگییی

63 بازدید | 12 پست

بچه ها با سرما خوردگی که خوب نمیشهه چیکار باید کنم😭

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

دکتر رفتی؟

اره عزیزم دارم ازیترومایسین میخورم باز امروز گلودرد شدید دارم بینیم میسوزه اصن یه وضعیی

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برو دکتر ۱ بتامتازون بزن شب هم ۲ تا آنتی هیستامین بخور

بتامتازون بزنم خوب میشم

اره عزیزم دارم ازیترومایسین میخورم باز امروز گلودرد شدید دارم بینیم میسوزه اصن یه وضعیی

منم تقریباً سه چهار هفته پیش علائم سرماخوردگی داشتم 

تب و آبریزش بینی و گلو درد و سر درد رفتم دکتر تشخیص نداد گفت آنفولانزا دارو داد بعد ۲ روز بهتر ک نشدم هیچی بدترم شدم دوباره ی دکتر دیگه رفتم تشخیص کرونا داد

ولی گفت کرونای جدیده و ضعیف تر از قبلیای 

با داروهای اون خوب خوب شدم

اگه مشهدی بگو تا بهت بگم پیش کی بری 

ندیدم سرعتی بالاتر از تغییر آدمها ⁦⁦:⁠-⁠)⁩

منم تقریباً سه چهار هفته پیش علائم سرماخوردگی داشتم تب و آبریزش بینی و گلو درد و سر درد رفتم دکتر تش ...

دارووچی داد بهت عزیزم نه تهرانم 🥺

من هروقت سرما میخورم یا آلرژیم عود میکنه یه بتامتازون میزنم اوکی میشم

الرژی و آره میدونم کورتون داره سری التهاب و کم میکنه

مرسی عزیزدلم

دارووچی داد بهت عزیزم نه تهرانم 🥺

عزیز داروهای کرونا بیشترش مال باز شدن راه نفسه اگه 

نفس تنگی داری احتمال داره کرونا باشه حتما ی ویزیت دیگه پیش دکتر گوش و حلق و بینی برو 

ندیدم سرعتی بالاتر از تغییر آدمها ⁦⁦:⁠-⁠)⁩

عزیز داروهای کرونا بیشترش مال باز شدن راه نفسه اگه نفس تنگی داری احتمال داره کرونا باشه حتما ی ویزیت ...

باشه عزیزم خیلی لطف کردی 😍❤️