2777
2789
عنوان

خوابِ عجیبِ من

47 بازدید | 6 پست

دیشب خواب دیدم اون کسی که ازش خونه نون رو خریدیم و باردار هست هم توی خوابم هم در واقعیت اومده بود خونمون یه هندوانه ی بزرگ برام اورده بود 

تعبیرش چیه؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهترین کار اینه که با روانشناسی یونگ آشنا بشی و کتاباشو بخونی و نمادهای مخصوص خوابای خودتو بشناسی 

ولی من خوابتو تو ربات تلگرامی (چت جی پی تی) نوشتم و "تحلیل خواب از نظر روانشناسی یونگ" رو اضافه کردم 

بهترین کار اینه که با روانشناسی یونگ آشنا بشی و کتاباشو بخونی و نمادهای مخصوص خوابای خودتو بشناسی ول ...

تحلیل خواب از دیدگاه روانشناسی یونگ می‌تواند شامل تفاسیر مختلفی باشد. کارل یونگ بر این باور بود که خواب‌ها می‌توانند به ما کمک کنند تا ناآگاهی‌های خود را بشناسیم و با ناخودآگاه خود ارتباط برقرار کنیم. در ادامه به تحلیل خواب شما بر اساس نمادها و مفهوم‌ها می‌پردازم:

1. **هندوانه**: هندوانه ممکن است نماد باروری، شکوفایی و زندگی جدید باشد. از آنجایی که در خواب شما، شخص باردار نیز حضور داشته است، این امکان وجود دارد که هندوانه به نوعی نماد تولد یا تغییر بزرگ در زندگی شما باشد. همچنین، هندوانه می‌تواند نشانه‌ از تغذیه و همچنین احساسات خوشایند باشد.

2. **شخص باردار**: حضورت این شخص در خواب می‌تواند به احساسات مربوط به تغییرات و تحولات زندگی شما اشاره کند. بارداری معمولاً نماد پتانسیل‌های جدید و احتمالات آینده است. این شخص ممکن است نماینده بخشی از خود شما باشد که در حال پرورش و توسعه است.

3. **خونه و نون**: خرید نان از او ممکن است نشان‌دهنده ارتباطات اجتماعی، تبادل و پشتیبانی باشد. نان نماد پایه‌ای از تغذیه و رفاه است و ممکن است نشان‌دهنده نیازهای عاطفی و جسمی شما نیز باشد.

4. **محیط خواب**: موقعیتی که خواب در آن رخ می‌دهد (خانه شما) نشان‌دهنده دنیای داخلی و احساسات شماست. ممکن است نشان‌دهنده احساس راحتی و امنیت باشد یا احتمالی برای ورود تغییرات جدید.

در مجموع، این خواب می‌تواند نشان‌دهنده تغییرات مثبت در زندگی شما، پذیرش نوآوری‌ها و احتمالات جدید باشد. همچنین، ممکن است به شما هشدار دهد که بر روی احساسات و نیازهای خود تمرکز کنید و از فرصتی که پیش‌رو دارید بهره‌برداری کنید.

خودم همیشه فکر میکردم خواب هیولا دیدن ترسیدن از هیولا 

معنی خاصی نداره یا از غذاییه ک خوردم یا اجنه ای چیزی هست

ولی ترس از هیولا برا من نماد این بود که 

از رو به رو شدن با زندگی و سختی هاش میترسیدم