تبریک میگم رشتت خیلی خوبه برو حتما، منم همسن تو ام میشه بپرسم چجوری خوندی قبول شدی ، پایه ات قوی بود ...
ممنونم. تقریبا ۹ ماه زمان گذاشتم و دوباره ترمیم معدل کردم. همیشه میگم اگه تاثیر سوابق نبود نمیتونستم قبول شم تراز معدلم ۹۰۰۰ بود ولی کنکورم جالب نبود ترازم ۷۷۰۰. یا باید تو کنکور و تست خیلی قوی باشی یا اینکه برای نهایی ها خیلی تلاش کنی
ممنونم. تقریبا ۹ ماه زمان گذاشتم و دوباره ترمیم معدل کردم. همیشه میگم اگه تاثیر سوابق نبود نمیتونستم ...
من میخوام شروع کنم ولی نمیدونم برا ترمیم معدل یازدهمو هم ترمیم کنم یا ن، بیست درصد تاثیر داره، شما فیلم هم میدیدین میشه بگین کدوم استادا خوبن، تو رو خدا راهنماییم کنیم واقعا شرایط خوبی ندارم تنها راه نجاتم قبولی و رفتن از خونمونه
من هوشبری تهران خوندم الانمپنج ساله مشغول به کارم اگه قصد مهاجرت نداری از پرستاری خیلی بهتره با همراه در ارتباط نیستی بخش ویژه ومحیط بسته کار میکنی بازار کار هم که همیشه برای درمان فراوونه اگر شغل مناسبی الان نداری میتونی به عنوان ی شغل خوب با درامد متوسط روش حساب کنی
من میخوام شروع کنم ولی نمیدونم برا ترمیم معدل یازدهمو هم ترمیم کنم یا ن، بیست درصد تاثیر داره، شما ...
فیلم آموزشی بیشتر برای ریاضی و فیزیک نگا میکردم چون خیلی ضعیف بودم ...فرقی هم نمیکرد چه استادی باشه بزن خودت نگا کن با کدوم راحتتر یاد میگیری.در کل من از صفر شروع به خوندن کردم و تنها کمکم کانال تلگرام کتابیکو بود که کتابای تستی و آموزشی رو رایگان میذاره از روی پی دی اف درس خوندم خودم خلاصه مینوشتم و مرور میکردم
من میخوام شروع کنم ولی نمیدونم برا ترمیم معدل یازدهمو هم ترمیم کنم یا ن، بیست درصد تاثیر داره، شما ...
به نظرم حالا یازدهم اگه نمرات زیاد بد نیست ترمیم نکن دوازدهم رو ترمیم کن و به جای ترمیم یازدهم برای کنکورت وقت بزار چون امسالم دیدیم سقف تراز کنکور از سقف تراز سوابق بالاتر بود که این یعنی هنوز کنکور سرنوشت ساز و مهمه
به نظرم حالا یازدهم اگه نمرات زیاد بد نیست ترمیم نکن دوازدهم رو ترمیم کن و به جای ترمیم یازدهم برای ...
ممنونم ک جواب دادین آخه برای ما یازدهم نهایی نبود این یعنی اگر ترمیم نکنم یازدهم رو صفر میذارن برام و بیست درصد و از دست میدم ، ببخشید روزانه چند تا کتاب میخوندین من مشکلم اینه مثلا فیلم زیست ک حدودا سه ساعته نگاه میکنم دیگ نمیتونم برم سراغ یه کتاب دیگه