2821
2789
عنوان

ی لحظه بیاید

54 بازدید | 6 پست

بچها تا حالا از نذر 124هزار صلوات حاجت گرفتید؟؟اگه گرفتین لطفا بگید ♥️

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️بزرگترین ارزوی من داشتن. همسری ک دوستش داشته باشم و دوستم داشته باشد.و فرزندی ک مرا مادر. صدا. بزند♡

از نادعلی گرفتم. از آیت الکرسی. از صلوات برای خانم املبنین

مبشه لطفا بگی هرکدومو ب چ روشی انجام دادی؟

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️بزرگترین ارزوی من داشتن. همسری ک دوستش داشته باشم و دوستم داشته باشد.و فرزندی ک مرا مادر. صدا. بزند♡

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مبشه لطفا بگی هرکدومو ب چ روشی انجام دادی؟

عزیزم ببین برای هر حاجتی فرق میکنه اول سرچ کن ببین برای حاجتی که داری باید چند تا بخونی  اول از ته دلم گفتم خدایا اول امیدم به خودته فقط با این دعا ها میخوام باهات حرف بزنم  اگه به صلاحمه خودت درستش کن 

دعای ناد علی و نیت کردم ۷ روزی. روزی. ۷ بار هر روز صبح. روبه قبله به قران من روز ۳ نتیجه دیدم 

ایت الکرسیم در حد توانت هر روز بخون برای امام زمان  خانم فاطمه . نرجس خاتون  خانم املبنین  و بقیه امامامون و اخرش گفتم سفارش منه بندهی حقیر و به اون بالا سری بکنین 

صلوات خانم املبنینم  هر روز ۱۰۰ تا بفرس بگو بعد حاجتمم بازم میفرستم. 

دوست عزیز اگه اعتقاد قلبی داری جا نزن  من خودم معجزشو دیدم  بخاطر اون کامل براتون گفتم فقط جا نزن و دلت نشکنه ایشاالله مشکلت هر چی هس  حل میشه

خدایا شکرت
عزیزم ببین برای هر حاجتی فرق میکنه اول سرچ کن ببین برای حاجتی که داری باید چند تا بخونی اول از ته د ...

مرسی عزیزم خیلی ممنونم🥲🫂♥️

خواهش میکنم ایشاالله به این زودیا. بیایی بگی حاجتتو گرفتی

انشالله عزیزم 🥺😍😍🫂♥️

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز