2777
2789
عنوان

تردز❗️❗️❓️

70 بازدید | 4 پست

امروز‌توی‌اینستا‌گرام‌داشتم‌میگشتم‌‌دیدم‌پست‌اسلایدی‌

ازبرنامه تردز‌بود‌‌نوشته‌بود‌فلانی‌شمارا‌تگ‌کرد‌ازشما‌در‌داستانش‌نام‌‌برد

ابروم‌رفت‌همه‌پسر‌بودن🤦‍♀️

همه‌میبینن‌‌چقدر‌لایک‌خورده‌بود‌وپاسخ ‌بااینکه‌من‌

این‌برنامه‌رو‌ندارم‌

بچه‌ها‌همه‌میبینن‌یانه‌‌‌❓️❓️❓️😭😭😭😭

⦇میدونی‌رسیدنِ‌کِی‌قشنگه؟ بَعد‌جَنگیدن‌،بعد‌از‌سَختی‌،بَعد‌از‌اشک! اونوقتِ‌که‌از‌ته‌دلت‌میگی‌آخیش‌ارزششو‌داشت اون‌هَمه‌جنگیدن🌿👍⦈ ️    

اینستا خیلی بده

یه کامنت هم بذاری همه اونایی که دنبالت میکنن رو صفحه اول میبینم پستت رو.من امنیتش رو دوست ندارم حریم خصوصی نداره البته شاید گزینه هایی داشته باشه که بشه مخفی کنی ولی من چون زیاد نمیدم خیلی بلد نیستم  

اینستا خیلی بدهیه کامنت هم بذاری همه اونایی که دنبالت میکنن رو صفحه اول میبینم پستت رو.من امنیتش رو ...

نمیشه‌مخفی‌کنی‌‌من‌اصلا‌جرات‌ندارم‌چیزی‌لایک‌کنم‌یا‌نظر‌بدم

⦇میدونی‌رسیدنِ‌کِی‌قشنگه؟ بَعد‌جَنگیدن‌،بعد‌از‌سَختی‌،بَعد‌از‌اشک! اونوقتِ‌که‌از‌ته‌دلت‌میگی‌آخیش‌ارزششو‌داشت اون‌هَمه‌جنگیدن🌿👍⦈ ️    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی بده بعد نگاه میکنی یه جا نظر دادی میری میبینی ده نفر آشنا هم دنبال میکنند همون پیجو

وای‌نگو‌اصلا‌اینستا‌ابرو‌برات‌نمیزاره😅