2777
2789
عنوان

لطفا کمک

33 بازدید | 5 پست

دوستان میخام خطی ک باهاش تو ایتا هستم واگذار کنم وبایه خط جدید واردشم چکاکنم که اطلاعات وکانال ها بخط جدید منتقل شه و برای کسی کخ خط قبلی وبهش میدم پاک شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه حوری عزیز..

کانال ها رو تک تک واردش شو بعد بالا رو اسم گروه که بزنی ی صفحه باز میشه نوشته لینک گروه اونو کپی کن و بعد برا خودت بفرست یا به شماره جدیدت پیامک کن. بعضی گروهها هم لینک ندارن ولی نگاه کنی افزودن اعضا دارن اونجا روش بزن و شماره جدیدتو اضاف کن. برای ترک کروه هم که وقتی رو اسم کروه همیزنی صفخه جدید ی سه نقطه گوشه داره اونو بزن گزینه ترک گروه داره

کانال ها رو تک تک واردش شو بعد بالا رو اسم گروه که بزنی ی صفحه باز میشه نوشته لینک گروه اونو کپی کن ...

بعد دیگه برای اونی که میخام خط وبدم چیزی نمیره ددسته؟مخاطبین وچت های شخصی هم میشه دخیره کرد؟اونارو نمیخام کسی ببینه

بعد دیگه برای اونی که میخام خط وبدم چیزی نمیره ددسته؟مخاطبین وچت های شخصی هم میشه دخیره کرد؟اونارو ن ...

اگه از گروه ترک بزنی نه دیگه نمیره. شخصی ها رو هم پاک کن و بهشون بگو دیگه به این خط پیام ندن. مخاطبین ممکنه تو سیمکارتت سیو باشه حتما اول خودت سیم کارتتو بنداز رو ی گوشی دیگه ببین مخاطبات هستن یا نه.تو تنظبمات هم شاید یتونی بفهمی کجا سیو شدن مخاطبات .من بلد نیستم