ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
پس کی الان خاله من ۳۷سالشه پس کی میاد یکی.. این حرفا الککیه
عمه خودم ۴۰ سال داره. در ظاهر شاید ۳۴ ساله بنظر میرسه.خوشگل و خوشتیپ... اما هنوز قسمتش ازدواج نشده.... به نظرم از زمانی که داری لذت ببر. سعی کن خوش بگذرونی بدون اینکه وابسته جنس مخالف باشی .فقط ته دلت باور کن اون کسی که قراره واقعا خوشبختت کنه خودش با پای خودش میاد .باور داشته باش
درسته.اما الان خیلیها سن بالا بچه دار میشن. دیگه چیزی به اسم ناباروری نداریم. علم پیشرفت کرده. بخدا باورت رو عوض کنی هم آرامشت بیشتر میشه و هم به اونچه میخوای میرسی. شاید دیر بشه ولی به خوبش میرسی
چونپسرا بفهمن دختری وابستس فقط بازیش میدن و با روحو روانش بازی میکننمخصوصا پیر پسرای سنبالا که مسئولیت پذیر نیستن و تا سنبالا ازدواج نکردن دنبال دختر بازی بودن این پسرای دهه شصتی یسریشون لاابالی و هرزه ان تا سنبالا مجرد موندن که بی مسئولیت دختر بازی کنن دختر مردمو سره کار بزارن وبازی بدن ،اینا اه و نفرین دخترای زیادی پشتشونه دست به انکارشون هم قوی