2777
2789
منم کراش میزنم ولی اونایی ک من ازشون بدم میاد روی من کراش میزنن عررر😂😂😂ول کن کراش چیه پسر جماعت ر ...

منم اینو موافقم

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس کی الان خاله من ۳۷سالشه پس کی میاد یکی.. این حرفا الککیه

عمه خودم ۴۰ سال داره. در ظاهر شاید ۳۴ ساله بنظر میرسه.خوشگل و خوشتیپ... اما هنوز قسمتش ازدواج نشده.... به نظرم از زمانی که داری لذت ببر. سعی کن خوش بگذرونی بدون اینکه وابسته جنس مخالف باشی‌ .فقط ته دلت باور کن اون کسی که قراره واقعا خوشبختت کنه خودش با پای خودش میاد .باور داشته باش

عمه خودم ۴۰ سال داره. در ظاهر شاید ۳۴ ساله بنظر میرسه.خوشگل و خوشتیپ... اما هنوز قسمتش ازدواج نشده.. ...

خب باورم این بوده که تا الان هیچکی نیومده

چیزی که من الان دارم تو جامعه میبینم اکثرا دخترا طرفو کشیدن سمتشون

بحث بچه اینا هم هست همه چی وقتش

درسته.اما الان خیلی‌ها سن بالا بچه دار میشن. دیگه چیزی به اسم ناباروری نداریم. علم پیشرفت کرده. بخدا باورت رو عوض کنی هم آرامشت بیشتر میشه و هم به اونچه میخوای میرسی. شاید دیر بشه ولی به خوبش میرسی

خب باورم این بوده که تا الان هیچکی نیومدهچیزی که من الان دارم تو جامعه میبینم اکثرا دخترا طرفو کشیدن ...

تو جامعه متین و شیک و مرتب باش. اگه کسی مناسب سمتت اومد تو هم باید با سیاست و حواس جمع پیش بری و بیشتر جذبش کنی

چون‌پسرا بفهمن دختری وابستس فقط بازیش میدن و با روحو روانش بازی میکنن‌مخصوصا‌ پیر پسرای سن‌بالا که مسئولیت پذیر نیستن و تا سن‌بالا ازدواج نکردن دنبال دختر بازی بودن این پسرای دهه شصتی یسریشون لاابالی و هرزه ان تا سن‌بالا مجرد موندن که بی مسئولیت دختر بازی کنن دختر مردمو سره کار بزارن و‌بازی بدن ،اینا اه و نفرین دخترای زیادی پشتشونه دست به انکارشون هم قوی