2777
2789
عزیزم اینو با سوسیس بندری بودم بحثمون شیرینی بود اشتبا گرفتی🥲😂الان نمیتونم کارت بکشم

ای🥲😂

باشه ولش کن اصن گورباباش😂

لطفا برای حاجتم‌یه صلوات می‌فرستید 🧡❤️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خدتم میدونی پس😂😂😂خدت ی پا حس شیشمی ک عشقم

نه.انقدر حس ششما بهم گفتن دودله

۳ساله دو دله

اسکلم کرده

نمیخواد پیشنهاد بده؟

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
من چندروز پیش سوال پرسیدم گفتید حس نمیگیرم 🥺میشه الان از ازدواجم هرچی حس کردید بگید

ن گفتم کلا سوالای ازدواجو نمیتونم بگم نپرسید🌱

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)
صبوری و باسیاستپیشرفت داری

قسمت اول شاید با سیاست نع نیستم خیلی 😅

یعنی رونق میگیرهههه خدای من 🥹فعلا که راکده 

ولی خوبه 

فقط دلم خدا میخواد وبس .....میخوام یه روزی برسه پرواز کنم تا افق غروب آسمان 😍🌹......................خداااااا ای کاش روزی برسه من عروس خونه ایی بشم که منو مثل دختر خودشون بدونن ،منو دوس داشته باشن ، متدین و از مومنات واقعی ات باشن واقعا با ایمان باشن و در راهت قدم بردارن منم بشم همنشین چنین افرادی ..............وسر تو بغل کسی بزارم  که از همه جهات در زندگی حمایتم کنه و بشه رفیق بشه همدم راستین ،صادقین .......پیشش یه زندگی الهی که خودت برام جور کنی داشته باشم وتا زنده ام از زندگیم نهایت لذت دنیا رو ببرم 🤍✨🍃دلم پر میکشه واس چنین زندگی که تارو پودش دست خداست.❤️خدا خودت برام جور کن ❤️آمین 
ینی میگی پولدار نیس دیگه؟پس اون ماشین چیه زیر پاش؟🥲😂(یکم چشم سوم بازی در بیارم)😂

میشه فقط به این سوالم جواب بدین؟امیرحسین از من خوشش میاد؟ چرا پسری سمتم نمیاد؟این موضوع از اعتماد به نفسم کم کرده...