2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام آسمون من خوبی چه خبر😂❤️

قربوننت😂🌱 تو خوبی

اخرم نیومدی باهم فرار کنیم حسودا چشمون کردن😂

میگم من به حس تو راجب خودم ایمان دارم میشه بگی راجب این خواستگارم چی حس میکنی؟😂

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)
قربوننت😂🌱 تو خوبیاخرم نیومدی باهم فرار کنیم حسودا چشمون کردن😂میگم من به حس تو راجب خودم ایمان دار ...

فدات مرسی 😂❤️❤️

عب نداره بیا الان فرار کنیم تا خلوته😂😂😂❤️ 

واقعا حسم خیلی خوب نیستا ولی یه امتحانی میکنم خاستگارت سنتیه؟ حس میکنم مامانش تورو زیر نظر گرفته تا پسرش 🥲🥲😂

فدات مرسی 😂❤️❤️عب نداره بیا الان فرار کنیم تا خلوته😂😂😂❤️ واقعا حسم خیلی خوب نیستا ولی یه امتحانی ...

عکس پروف

خودت درست کردی؟

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
بپرس ولی دوتا تاپیک اولیمو گزارش بزن

سلام من کی خونه میخرم گزارش زدم

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

قربوننت😂🌱 تو خوبیاخرم نیومدی باهم فرار کنیم حسودا چشمون کردن😂میگم من به حس تو راجب خودم ایمان دار ...

عزیزم حست به کارم چیه ؟! 

فقط دلم خدا میخواد وبس .....میخوام یه روزی برسه پرواز کنم تا افق غروب آسمان 😍🌹......................خداااااا ای کاش روزی برسه من عروس خونه ایی بشم که منو مثل دختر خودشون بدونن ،منو دوس داشته باشن ، متدین و از مومنات واقعی ات باشن واقعا با ایمان باشن و در راهت قدم بردارن منم بشم همنشین چنین افرادی ..............وسر تو بغل کسی بزارم  که از همه جهات در زندگی حمایتم کنه و بشه رفیق بشه همدم راستین ،صادقین .......پیشش یه زندگی الهی که خودت برام جور کنی داشته باشم وتا زنده ام از زندگیم نهایت لذت دنیا رو ببرم 🤍✨🍃دلم پر میکشه واس چنین زندگی که تارو پودش دست خداست.❤️خدا خودت برام جور کن ❤️آمین