2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متوجه مسائلی شده تا باخودش کنار بیاد نیاز به زمان داره

شاغل میشم ؟ به جوابی که میخام میرسم؟🥲🥲🥲

️گاهی گمان نمیکنی ولی میشود، گاهی نمیشود، نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی گدای گدای گدایی و بخت نیست، گاهی تمام شهر گدای تو میشود....

اون ماجرا نگرانی نداره حل میشه .اینده هم یه پسر خوشتیپ کم مو ولی تحصیل کرده میاد تو زندگیت

ایا فرشته و شوهرش از هم طلاق میگیرن؟

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...

تا ۳ روز دیگه و یه روز ظهر...ن نفهمیدهاگه اومد بهم اطلاع بده ک درست گفتم زمانشو یا ن🌱

یانی چی منظورت یه روز ظهر....

بعد به نظرت رهی برامون باز میشه راجب م چه فکری میکن

یادت باشه وقتی ماکارونی آبکش میکنی بسم الله بگی اگه نگفتی اجدادم میان سراغت..... کاش یه روزی برسه منم تاپیک بزنم بگم شد بلاخره شغلمو پیدا کردم بلاخره بینیم رو عمل کردم بلاخره یه عشق و محبت قوی به قلبم تزریق شد و روحمو به پرواز درآورد اگه جوابتو ندادم یعنی برای وقتم ارزش قائل بودم و در حد پشه ای ارزش نداشتی و تو این بی جوابی صدتا فحش وجود داره

عه سلااام بندری جان😂

سلام آسمون من خوبی چه خبر😂❤️

️گاهی گمان نمیکنی ولی میشود، گاهی نمیشود، نمیشود که نمیشود، گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود، گاهی گدای گدای گدایی و بخت نیست، گاهی تمام شهر گدای تو میشود....

بله به زودی کسب درآمد میکنید

خدا کنه مرسی جواب دادین🥲❤️

یانی چی منظورت یه روز ظهر....بعد به نظرت رهی برامون باز میشه راجب م چه فکری میکن

گفتم تا ۳ روز برمیگرده و اون روزی ک برمیگرده ظهره

راه ک بنظرم الانم باز شده ولی روحیاتتون بهم نمیخوره سر همینم من شک دارم ارتباط جدی صورت بگیره

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)