2777
2789
عنوان

بدو بیا فروشی

239 بازدید | 13 پست

سلام دوستان،ما داریم ماشینمون رو می فروشیم،پرشیاس،کسی نمیخواد؟؟و اینکه به جز دیوار کجا میتونم اگهیش کنم؟؟

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند ؟؟؟یه ماه دنبال پرشیا هستیم .مدل و رنگ و ؟؟؟؟دو گانه سوز؟؟؟

سلام،بله دوگانه سوزه کارخانه،مدل 93،رنگ سفید

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
اگه میشه از همسرتون بپرسید رنگ نداره ماشین واین که کدوم منطقه هستین 

بی رنگ و بدون خط و خش،منطقه هم اندیشه و شهریار ولی محل کار همسرم منطقه دیگه ایه

قیمتشم میگی عزیزم

فکر کنم 31500000 البته با تخفیف

ممنون عزیزم به همسرم میگم اگه اوکی بود توخصوصی شماره تماس بده

چشم،منتظرم 

ممنون عزیزم به همسرم میگم اگه اوکی بود توخصوصی شماره تماس بده

ابری جون کارت رو رفتید بسوزونید مشکلی پیش نیومد؟

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   
سلام عزیزم بله خداروشکر مشکلی پیش نیومد .😍😍😍

خوب خدا رو شکر به فکرت بودم

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.