2777
2789
عنوان

راهنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 41 پست

به گفته خودش ایزوگام بعد میگه تا غروب سرکارم خب درک میکنم بعدش چی گفت تا میام فقد میخابم اخع حرف زدن چی پس نه به اون اول نه به الان نمیدونم چکار کنم منم هی دلم تنگ مبشه نمیتونم خودمو کنترل کنم ب روش میزنم میگم دلم تنگ میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایگنورش کن اگه پیامتو دو دقیقه دیر سین زد دوساعت بعد پیامشو ببینروش اصلا حساب باز نکن الان به روش بی ...

اینستا که در حد ۲۰ ساعت شده سین نمیکنه ولی وقتی اس ام اس میدم زود جواب میدع برام سواله ینی واقعا اینستا نمیاد

دقیقا خیلی بدهفک کنم شمام مث من احساسی هستین خیلی اذیت میشیمن حتی کات هم ک کردین نتونستم کسیو مثل او ...

وای ارع من داغونم واقن اذیت میشم اخه مشکل اینجاست روم نمیشه بگم چون ما هنوز تو رابطع نرفتیم تو مرحلع اشنایی هستیم ولی اون فهمید من خوشم اومده ازش هم وقتی فمید میخندید🥲🤣

وایی حق داشتین رفیق باز بودنم مشکل بدیه

ممکنه.ولی سر خودتو شیره نمالنت و روشن کنه نوتیف پیامت میاد

اینم هست🥲🥲

وای واقن روانی شدم فقد از این میسوزم تا موقی که من بش حس نداشتم همش ان بود الان ک فمید خوشم اومده🥲🥲🥲

اینم هست🥲🥲وای واقن روانی شدم فقد از این میسوزم تا موقی که من بش حس نداشتم همش ان بود الان ک فمید خ ...

دقیقا

آتو دادی دستش

خودتو قانع کن به همچین ادمی نمیشه تکیه کرد و اگه حسی هست زودگذره و میره

به خودت بقبولون که اون کیه که من و گوست میکنه؟

متوجهی چی میگم؟ به هیچ وجه اونو بالاتر از خودت نبین حتی اگه همین حس و بده بهت

وای ارع من داغونم واقن اذیت میشم اخه مشکل اینجاست روم نمیشه بگم چون ما هنوز تو رابطع نرفتیم تو مرحلع ...

اخییی خیلی بده واقعا این بلاتکلیفی

نمیدونم چرااااا اینجوری میکنن پسرااااا

شوهر من هنوزم همونه😑😂

رفیق باز ک خیلییی مشکله

همی الانم با رفیقاش رفته مسافرت🤣🤣

دقیقاآتو دادی دستشخودتو قانع کن به همچین ادمی نمیشه تکیه کرد و اگه حسی هست زودگذره و میرهبه خودت بقب ...

خیلی پشیمونم🥲🥲جالبش اینع خودش اومد اعتراف کرد چند مدت خیلی ازت خوشم اومده بود ولی روم نمیشد بیام بت بگم چون چند مدت همو فالو داشتیم فقد استوریم لایک میکرد یچیزی میگف ولی چون من مغرور بودم ادامع نمیدادم ولی یروز گفت بیام پیش دانشگاه از دور بیینمت من اونروز که دیدمش اونم دید خوشم اومد اونم دقیقا فرداش گف توم از من خوشت اومدع

بله سعی میکنم ولی خب خیلی سخته🥲🥲

اخییی خیلی بده واقعا این بلاتکلیفینمیدونم چرااااا اینجوری میکنن پسراااااشوهر من هنوزم همونه😑😂رفیق ...

خیلی گیر افتادم🥲🥲کاش ازش خوشم نمیومد 

ولی اینطوریع که امروز گفت غروب مبتونی بیای بریم بیرون باهم حرف بزنیم ولی من سختمع

ولی کاملا معلومه عوض شده حرفمون در حد سلام چطوری ممنون قربونت شده من میگم اگه پشیمونه بفمم🥲🥲

وای هنوزم همونه🥲🤣فکنم سختنشونع از رفیقا بگذرن🥲🤣

عع اخی عزیزم🤣🥲

اخییی خیلی بده واقعا این بلاتکلیفینمیدونم چرااااا اینجوری میکنن پسراااااشوهر من هنوزم همونه😑😂رفیق ...

الان من امروز گفم حس کردم حال حرف زدن نداری مزاحمم گف نع این چ حرفیع تو پیام بدع خب از این بعد من بدم ینی؟اخع از اینکارم حس خوبی نمیگیرم

خیلی گیر افتادم🥲🥲کاش ازش خوشم نمیومد ولی اینطوریع که امروز گفت غروب مبتونی بیای بریم بیرون باهم حر ...

خب حداقل میرفتی بیرون ببینی چند چنده🤦🏻‍♀️😂

حداقل تکلیفتو بفهمی چیه

اره هنووووزم همونجوریه بهش میگم من رلت نیستم دگ زنتم یادت میره😂😂🤦🏻‍♀️

ولی خب الان دگ میره سرکار زنگ نمیزنه حرص نمیخورم میدونم ک شب میاد خونه😂😂

فک کنم گذشتن از ما براشون راحتتر باشه تا گذشتن از رفیقاشون🤦🏻‍♀️🤣