2777
2789
عنوان

داستان زندگیم

378 بازدید | 8 پست

۱۰ سال بعد وقتی ۳۲ سالم بشه میشینم از اتفاقا و عاشق شدنم توی سن ۲۲ سالگیم تعریف میکنم واسه بقیه میگم توی سن ۲۲ سالگی بدترین ضربه زندگی رو خوردم عاشق شدم و خوش بخت نشدم باهاش و مجبورم ازش جدا بشم و اونو فقط ی خاطره بزارم توی ذهنم بمونه خیلی سخته واسم ولی مجبورم واسه نجات زندگیم باید جدا بشم واسه اینکه بیشتر از این آسیب نبینم امشب میخواست دست روم بلند بکنه بالاخره امشب نتونست فردا میتونه و اینکارو میکنه این آدم روانیه ولی چه فایده دوسش دارم ولی خوب  عشق کافی نیست من توی این مسیر خیلی اذیت شدم حتی خانوادمو اذیت کردم امیدوارم خدا منو ببخشه ازتون میخوام واسه عاقبت بخیری همه جونا و من دعا کنید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم ازدواج کردی؟اگه نکردی تا اول راهه برگرد نترس هیچ‌کسی بهتر از خودت صلاحتو نمیدونه اون کاری که ف ...

ازدواج کردم باهاش زیر ی سقفم امشب میخواست منو بزنه 

منم تو ۲۳ سالگی عاشق شدم و ازدواج کردم

الان ۳۱ سالمه به اون روزا و حماقتم میخندم 

بخاطر یه دختر سیاه و زشت منو ول کرد و رفت

خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر