تورو خدا برام دعا کنید میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره😔💔 شرایط طلاق گرفتن ندارم اگه داشتم احتیاجی نداشتم به اینکه کسی بهم بگه با بچه برام سخته خیلی شرایط مالیش هم ندارم متاسفانه اما به طلاق عاطفی فکر میکنم شوهرم گفت دوست ندارم تورو نمیخوام بخاطر همین خیانت میکنم منم الان حالی دارم ک هیچکس نداره خیلی حالم بده تو بد برزخی گیر کردم بین موندن و رفتن بچم خیلی گناه داره همش دو سالشه، من خیلی شوهرمو دوس داشتم عاشقش بودم اما اون نه بار اولش نیست فقطم خودمو گول زدم اینهمه مدت هیچوقت درست نشد هی از من اصرار که بخاطر بچه ادامه بدیم طلاق نگیریم و همون آش و همون کاسه، نمیدونم میتونم طلاق عاطفی بگیرم حداقل یا نه؟ خیلی برام سخته عاشق کسی هستم ک بهم خیانت میکنه و دوسم نداره از خودم عصبانیم ک چرا بچه آوردم حالم خیلی بدع، خواهر شوهرم اومد گفت بخاطر بچت بجنگ بهانه دستش نده ی مدت ببینم دیگه که گوهی میخواد بخوره کلی شوهرمو دعوا کرد اما من میدونم ترک نمیکنه چون منو دوس نداره ذاتشم خرابه نمیدونم چجوری زندگیمو بگذرونم ک کسی ام نفهمه طلاق عاطفی گرفتم حالم خیلی خرابه بیاین دلداریم بدین😭😭😭
اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع میکنی اما پایانش دست منه😎
وقتی نمیتونی کاری کنی ، بایدددد خودتو بزنی به نفهمیدم و ندیدم و متوجه نشدم وگرنه روش باز میشه میگه دفعه قبل فهمید چیکار تونست بکنه که این سری بترسم ازش
بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
وقتی نمیتونی کاری کنی ، بایدددد خودتو بزنی به نفهمیدم و ندیدم و متوجه نشدم وگرنه روش باز میشه میگه د ...
من هیچ کاری از دستم برنمیاد میدونی چرا؟ چون اولا اون اصلا منو دوست نداره ک از رفتنم بترسه و دوم اینکه هیچی بنامش نیست وضع مالیش هم خیلی خوبه اما چیزی بنامش نیست مهریه ام اجرا بزارم هیچی دستمو نمیگیره دلیل محکم هم ندارم برا طلاق و من محکوم میشم همه چی ی نفع اونه و من فقط دارم زجر میکشم خدا ام ک فقط وایساده نگاه میکنه همین
اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع میکنی اما پایانش دست منه😎
تا میتونی ازش پول بکن و پس انداز مخفی داشته باش به خودت خیلی برس و بهش بی محلی کن جوریکه انگار اصن و ...
هعی خواهر نمیدونم چه خاکی تو سرم بریزم از سه طرف دیگه دلم نمیخواد حتی بهم دست بزنه دوس دارم طلاق عاطفی بگیرم میترسم دیگه علنا هرزگی بکنه از طرف دیگه ام شرایط طلاق گرفتن ندارم نمیدونم خدا چرا این همه بدبختی انداخت تو زندگیم
من هیچ کاری از دستم برنمیاد میدونی چرا؟ چون اولا اون اصلا منو دوست نداره ک از رفتنم بترسه و دوم اینک ...
تو تا حالا پای طلاق نرفتی معلومه بشدت به شوهرت وابسته ای شرایط ندارم و اینا همه بهونه ست خودتو گول نزن شوهرت میبینه عین کنه بهش چسبیدی خیالش راحته تو یه بار درخواست طلاق بده بزار ترس رفتنت تو جونش بیفته