2777
2789
عنوان

ناخنام🥲

56 بازدید | 8 پست

واقعه عاشقشون شدم وفتی فرمشون رو مربع کردم🥲

اگه کاشت ناخن نبود چیکار میشد کرد واقعااا🥲 سه ساله اصلا بدون ناخن نمیزارم دستام رو معتااااد شدم دیگه😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خودم ژلیش کردم دستگاهش دارم اما چون کار میکنم لب پر میشع من سبز ابنباتیش زدم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
منم خودم ژلیش کردم دستگاهش دارم اما چون کار میکنم لب پر میشع من سبز ابنباتیش زدم

مبارکته عزیزم خوش رنگه

ولی لب پر شدن بخاطر کار نیست چون خودم ناخنکارم مطمئن باش که خوب خط و خش انداختی و بیست رو خوب زدی اصلا لب پر نمیشه

مبارکته عزیزم خوش رنگهولی لب پر شدن بخاطر کار نیست چون خودم ناخنکارم مطمئن باش که خوب خط و خش انداخت ...

پس میگی از چی لب پر شده چون من خیلی دورگیری کردم مرتب زدم لاکم بیسم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
پس میگی از چی لب پر شده چون من خیلی دورگیری کردم مرتب زدم لاکم بیسم

احتمالا لایه لاکژل یا بیست غلیظ بوده لایه هاتو نازک بزن یا اینکه بیست خوب به همه جای ناخن نخورده یه دلیل دیگشم مطمئن شو که بیس و لاکژل خوب تو دستگاه خشک شدن بعضی موقع ها دستگاه خراب میشه خوب خشک نمیکنه