2777
2789

چرا بوتاکس نمیکنی ؟؟؟ 

اطرافیان من واقعا براشون موثر بود و بعد نهایت دو بار تزریق ازین درد چندین ساله ، راحت شدن 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا بوتاکس نمیکنی ؟؟؟ اطرافیان من واقعا براشون موثر بود و بعد نهایت دو بار تزریق ازین درد چندین ساله ...

تا حالا برای این موضوع دکتر نرفتن

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
چرا بوتاکس نمیکنی ؟؟؟ اطرافیان من واقعا براشون موثر بود و بعد نهایت دو بار تزریق ازین درد چندین ساله ...

از بوتاکس میترسم بخدا

سرت رو ماساژ بده عزیزمجوهر نعنا هم خیلی خوبه مثل ویکس ازش استفاده کن هم بوش کن هم بخوربده هم بزن به ...

دورت بگردم تو خونه ندارم 

از بوتاکس میترسم بخدا

مگه ترس داره؟ 

یه سوزن فوق العاده نازک که فقط نوکش وارد پوست میشه و اصلا حس نمیشه 

خود بوتاکس هم که هیچ وقت موندگار نیست برای مدتی عضلات و رگ های عصبی رو دچار  فلج میکنه یعنی هیچ اسیب  دایمی به کسی نزده تا حالا  

توی نت تحقیق کن و بعد انجام بده 

من خواهرم دوبار بخاطر میگرن شدید عصبی بیمارستان بستری شد 

بعد بوتاکس دو ساله که حتی یه سردرد ساده هم نداشته 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.