2777
2789
عنوان

ایا حاملس

172 بازدید | 21 پست

۱..ماه قبل گفت پریود شده و خیلی خیلی خیلی کم خونریزی داشته یعنی در حده لکه ولی ۷ روزو پریود بوده

این ماه پریود نشده ۳ روزه عقب انداخته  ولی سینه هاش درد گرفته و دلدردم داره و یجورایی دلنازک شده و افسردخ و اینکه گفت کش شلوارم میاد رو شکمم در میگیرههه

البته کلن تپله🤣😐💔از رو هیکل نتونستم تشخیص بدم بارداریشو

راجب رابطم ازش نپرسیدم چون مجرده فقط میگف دخول نداشتم کی رابطه داشته نمیدونم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا آزمایش نداده؟

چون تنبلی تخمدان داره مطمعنه باردار نیس

ولی من امروز دیدمش ترسیدم برا همین پرسیدم اینجا ک اگه جدیه خودم براش پیگیر شم بزور ببرمش ازمایش

نمیتونست کش شلوارشو رو نافش ببنده اخه هی رو صندلی دکمشو باز میکردد ترسیدم خو

چون تنبلی تخمدان داره مطمعنه باردار نیسولی من امروز دیدمش ترسیدم برا همین پرسیدم اینجا ک اگه جدیه خو ...

خب وقتی ام پریودنشه شکم ورم میکنه

حالا یه بیبی چک براش بگیر اگه باردارباشه نشون میده منفی بود نیست

واسه ۳روز تاخیر دلش از کش شلوارش درد میگیره🤣🤣🤣تازه تو ۳ماهگی شاید یکم حس کنه بارداره

🤣🤣🤣🤣🤣اون ک میگه من تنبلی دارم بادار نمیشم

اقا ولی من هی بش میگم میگم ماه قبل ک پریودت لکه بود فقط الانم ک  دلت درد میگیره رو شوالت افسردم شدی دیه حامله ای

🤣😐💔

خب وقتی ام پریودنشه شکم ورم میکنهحالا یه بیبی چک براش بگیر اگه باردارباشه نشون میده منفی بود نیست

🤣🤌🏿فردا ۷ کلاس داریم با بیبی چک میرم دانشگاه اون ک خره بزار من هواشو داشته باشم والا

فکرکردم ۳ماه پریودنشده واسه ۳روزکه شکمش بزرگ نمیشه😂

🤣🤣🤣🤣بزرگ نشدهههه خودش شکمش گندس کلن انگاری با شکمش مشکل داره میشینه دکمشو باز میکنه یا هی کش شلوارشو بالا پایین میکنه میگه دردم میاد

🤣🤣🤣🤣 فردا باید شکمشو فشار بدم ببینم نی نی توشه