2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عا 

طبیعی میشه

برو اموزشای کم کردن مصرف باتریو ببین فعالسون کن

من دیر فعال کردم هلثم به چوخ رفت

دست خودم نیس این همه عاشقی…زود دل میدم…فقط کافیه بوی کباب به مشامم بخوره دیگه رد میدم..اصن اوووف😂😋🫠

ایفون حاک تو سر جدیداش خیلی داغ میکنه و هلث باطریش زود میاد پایین ، اولین گوشیم 6splus بود ، هنوز بعد اینهمه سال باطزیش ۱۰۰ ، اونوقت همین چندماه پیش یه ۱۱ که از قبل گرفته بودم و عوض کردم ۱۲ گرفتم دوزار نمیارزه 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
عا طبیعی میشهبرو اموزشای کم کردن مصرف باتریو ببین فعالسون کنمن دیر فعال کردم هلثم به چوخ رفت

باش گلم مرسی ، یعنی مال شمام سیزده هست از اول داغ میکرد؟راستی گوشیمو آپدیت کنم؟

❤️

مبارک باشه

وقتی از دوربین استفاده کنی هم داغ میشه هم باطریش زود کم میشه

برای اینکه هلث باطری زود نیاد پایین بین ۳۰ تا ۸۰ نگه دار سعی کن وقتی میزنی به شارژ بذاری رو حالت پرواز و قاب گوشیو در بیاری .

یه سری تنظیمات هم تو اینستا هست نگاه کن یه سری چیزا رو خاموش کنی هم داغ نمیکنه هم زود شارژ خالی نمیکنه

با نسیمی دفتر ایام بر هم میخورد..

و منی که بعد از سالها انتظار میخوام آیفون بخرم جدیدا فقط چیزای منفی میبینم از آیفون 😭

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (:

ای بابا اگه میدونستم اینطوریه سامسونگ می‌خریدم

یه سامسونگم دارم ، واسه اسنپ فود و اینا با سامسونگ کار میکنم ، اما ایفون هم خوبیای خودشو داره 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
2790
2778
2791
2779
2792