2777
2789
من ۲۰ کیلو وزن کم کردم بدون شل شدگی و افتادگی بدن ، وزنم ۵۵ بود یهو تو کرونا شدم ۷۵ ، دوباره کمش کرد ...

وای چ عاااالی خوشبحالت میشع یکم بیشتر از رژیمت بگی منم ده کیلو کم کنم راحت شم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کم خوری و بجای سه وعده پر دو وعده کم . چای سبز . آب . حذف شکر قند شکلات و شیرینی . حذف برنج و نون خی ...

ولی حذف برنجو موافق نیسم چون نیازع بدنع و ریزش مو و مشکلات دیه شروع میشع

وای چ عاااالی خوشبحالت میشع یکم بیشتر از رژیمت بگی منم ده کیلو کم کنم راحت شم

من رژیمم طبق بدنم بود ، حتی گروه خونیمم پرسید که چیه ، برنامه ای برام نوشت که بهم اسیبی نرسونه ، اصلا وقتی رژیم گرفتم یه سری مشکلات جسمیم رفع شد ، رژیم خاصی نبود با غذای سفره بود ، اما تو صبحانه نون و اینا نداشتم ، بیشترین مصرفم شیر و موز و سبزی بود و بادوم و پسته بود 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
قبلا ۳۲ کیلو با رژیم کالری شماری و نیم ساعت رقص در روز کم کردم طی ۱۱ ماهسه چهار ماه اخرم فست فود، قن ...

چقدرکالری مصرف میکردین در روز گلم؟

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

کالری شماری نمیکنم خیلی خسته کنندس برام هی باید برم هرچی خوردم بنویسم کالریش چقد میشع بدتر استرس میگرفتم ول کزدم و همه چی میخورم درحد کم وزنمم هفته ای یک کیلو میاد پایین ولی دوس دارم سریع تر وزن کم کنم

من طبق فرمول پیش میرفتم عزیزم: 

وزن ضربدر ۲۰ منهای ۱۰۰

با یکی دو روز در هفته فست ۵۰۰ کالری (بیشتر از ۵۰۰ کالری نمیخوردم، برای جلوگیری از استپ وزنی) 

و یه روز در ماه روز ازاد

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
من رژیمم طبق بدنم بود ، حتی گروه خونیمم پرسید که چیه ، برنامه ای برام نوشت که بهم اسیبی نرسونه ، اصل ...

من دکتر نرفتم همیحور با تحقیق از سایت۲۰کیلو کم کزدم ده کیلو دیه کم کنم دیه حلع

من دکتر نرفتم همیحور با تحقیق از سایت۲۰کیلو کم کزدم ده کیلو دیه کم کنم دیه حلع

۲۰کیلو رو چجوری کم کردی ؟

تو چه مدت ؟

تا وقتی که ما آدما به حیوونا رحم نکنیم عوضیای حیوونم به ما رحم نمیکنن ،چیزی که عوض داره گله نداره