2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عشق چیزیه که به مرور زمان و با همکاری به وجود میاد.

اینا احساسات اولیه هستن

مثلا بعده یه زمان طولانی یعنی تو واقعا این شخص به دلت نشسته،  نه عاشق بودن

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

چرتهممکنه سال ها یکی رو دوست داشته باشی ولی با یه رفتار کلا از چشمت بیوفته

اون که داستانش فرق داره اصلا

شما خانواده خودتم ممکنه یه ظلمی کنن بهت و کلا قطع ارتباط کنی. دیگه عشقم همینه دیگه

این کلی داره میگه

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
عشق چیزیه که به مرور زمان و با همکاری به وجود میاد.اینا احساسات اولیه هستنمثلا بعده یه زمان طولانی ی ...

پس نمیشه فهمید عاشق شدی یا نه

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
کراش دقیقا ینی چ

معنی عشق زودگذر میده

ولی در کل یعنی از یکی خوشت میاد و چیزی هم بین دو طرف نیست

خیلی جالبه😁😁😁😁🤣🤣🤣

وا

کجاش جالبه و خنده دار‌؟

شما به یکی حس داشته باشی ولی طرف نمیدونه

خیلی خنده داره؟