2777
2789
عنوان

باشوهرم دعوام شد جدیدن یادگرفته

656 بازدید | 19 پست

بعده دعوا میره بیرون تا ساعت ۱۲و یک نمیاد میدونه نقطه ضعفمه 

امشبم که پاشد بره منم کلیدو برداشتم بهش گفتم لباس ببر باخودت درو قفل‌ میکنم تا صبح تو خیابون میخابی اونم لباسشو عوض کرد و رفت

عذاب وجدان گرفتم حالا نشست شام بخوره شامش تو خونس همینجوری

بنظرتون زنگ بزنم بهش یا بزارم اخرشب

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنگ نزن 

ولی بعد آشتی کردن یجور رفتار کن که این اخلاقشو بذاره کنار 

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

نه بگیر تخت بخواب 

اگه بفهمه نقطه ضعفته مدام همین کارشو تکرار میکنه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

من چند وقت پیش مامان و بابام دعوای شدید در حد کتک کاری داشتن مامانم ب بابام گفت حق نداری بیای تا زمانی ک طلاق گرفتم بابام شب رفت تو ادارشون بخوابه داداشم ۲ ساله خیلی خوب نمیتونه حرف بزنع مامانم زنگ زد ب بابام گوشیو بهش داد داداشم میگفت محمد دور دور یعنی محمدو ببر دور بزنع با ماشین بابام اومد خونه گفت پسرم گفت بیا وگرنع نمی اومدم😆

اول که دعوا نکنید دو تا آدم بالغ و عاقل گفت و گو می‌کنند نه دعوا 

بعد نذار فضای بیرون  مسبب آرامشش باشه تا فضای خونه 

الان هم با روش خودت بیارش خونه 

نه شل کن نه سخت بگیر 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍