2789
عنوان

کسی میاد

60 بازدید | 13 پست

من یه دختر ۱۷ سالم که از عالم و آدم حتی خودم به شدت خستم

کلی کار دارم برا انجام دادن اما عین افسرده ها افتادم یه گوشه

نمی تونم کاری کنم 

رفتم مشاور گفت افسردگی داری

خیلی تنها هستی

چیکار کنم

باز هم ممنون 

از غم ناگفته در جوانی صدسالم شده گرچه خنده به لب دارم غصه ام بی انتهاست

ترک تنهایی .سرگرمی با کتاب آهنگ دورهمی ......

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از این که چیکار داری و هدفت چیه و میخوای چیکار کنی بیا بیرون برو اول از همه ببین هدف از خلقت آدم و ک ...

خب چیه

کسی نتونسته بفهمه

من از اول عمرم برام سوال بود ولی نفهمیدم حتی رشتم مرتبط با این هس اما فرقی نمیکنه

ترک تنهایی .سرگرمی با کتاب آهنگ دورهمی ......

برام مقدر نیست

کسی نیست بتونم باهاش وقت بگذرونم

ارتباط اجتماعی من خیلی بالاست

ولی در جمع احساس تنهایی میکنم

نمی تونم خستم

گفتم که

خیلی خسته ام

نمیکشم

برام مقدر نیستکسی نیست بتونم باهاش وقت بگذرونمارتباط اجتماعی من خیلی بالاستولی در جمع احساس تنهایی م ...

نمیشه نمیخام نمیتونم اگر شاید اینارو بیخیالشو. میشه باید بشه .امید روحیه تلاش اراده

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

خب چیهکسی نتونسته بفهمهمن از اول عمرم برام سوال بود ولی نفهمیدم حتی رشتم مرتبط با این هس اما فرقی نم ...

خیلی پیچیده س واقعا خیلی،نیاز به ساعت ها بحث و بررسی و تحقیق علمی و عقلی داره.ولی اول و آخرش خداست همین... اینم هم عقلی و هم‌با مطالب علمی ثابتش میکنم

خیلی پیچیده س واقعا خیلی،نیاز به ساعت ها بحث و بررسی و تحقیق علمی و عقلی داره.ولی اول و آخرش خداست ه ...

خب اره

ولی هدف خلقت خداست

یعنی دنیا می خواد وجود خدا روثابت کنه گرفتم

اما این چه تغیری تو روحیه من ایجاد می کنه هر انسانی علاوه بر زندگی معنوی

یه زندگی دنیوی هم داره

نمیشه نمیخام نمیتونم اگر شاید اینارو بیخیالشو. میشه باید بشه .امید روحیه تلاش اراده

عزیز دلم نمیگم نمیخوام میگم نمیشه احساس نمیکنی حرفت یکم شعاری شد

من می خوان شاد باشم

من حرف میزنم

بحث میکنم

ولی هیچ از هیچ

در عین بودن

انگار جسمم هست که اونجاس

ولی روحم یه گوشه تنها افتاده

میگی چیکار کنم

کمک کن

گفتم که از بچگیم خونه همیشه تنها بودم

و انگار به تنهایی عادت کردم

شده بخشی از وجودم

نمیتونم ترکش کنم

خستم

شعار نیس حقیقته .بجای خودباختگی خودباوری 

شعار نیس حقیقته .بجای خودباختگی خودباوری

بقیه حرفامو دیدی

من به خودم باور دارم

ولی تنهام

خب ارهولی هدف خلقت خداستیعنی دنیا می خواد وجود خدا روثابت کنه گرفتماما این چه تغیری تو روحیه من ایجا ...

اگه این جور بحثا رو دوست داری و واقعا میخوای به جواب برسی پیام بده