2777
2789
عنوان

ورزش در پریودی

198 بازدید | 17 پست

دوستان امروز۸روزه پریودم خیلی کسلم ورزش که کنم حالم بهتر میشه میگن نباید توی پریودی ورزش کرد درسته یانه؟؟؟؟

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ماه گذشته چهار روزم بود رفتم باشگاه بنظرم عیبی نداره ورزشمم تازه سنگینه اما هیچی نشد فقط کمرم درد گرفت

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤

۸ روز ک باید تموم بشه دیگه

نه بابا آخراش که اشکال نداره من روز ۵ امم دیگه اوکیم میرم باشگاه

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

ن نکن اصلابیخیال ولی شمااخرشی برو بکن اشکالنداره تمومی دیگه من خودم ت پریودی نمیکنم چون رحم شل میکنه چون ک دهانش بازه تاروزی حموم کنی 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

من ماه گذشته چهار روزم بود رفتم باشگاه بنظرم عیبی نداره ورزشمم تازه سنگینه اما هیچی نشد فقط کمرم درد ...

من وقت نمیکنم برم باشگاه نزدیکونم هست ولی نمیرم 

ممنون که گفتی

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
۸ روز ک باید تموم بشه دیگهنه بابا آخراش که اشکال نداره من روز ۵ امم دیگه اوکیم میرم باشگاه

فک کنم همین‌یکی دو روزه تموم بشه ایندفعه خیلی طول کشید یکشنبه هفته پیش شدم الانم یکشنبه است😵‍💫

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
ن نکن اصلابیخیال ولی شمااخرشی برو بکن اشکالنداره تمومی دیگه من خودم ت پریودی نمیکنم چون رحم شل میکنه ...

پس ریسک نمیکنم چقد پول ترمیم دادم چندماه پیش🤣🤣🤣

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
پس ریسک نمیکنم چقد پول ترمیم دادم چندماه پیش🤣🤣🤣

وای تتروحت نکن پس هیجوقت

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!