2777
2789

قارچ سر دارم موهام دسته دسته میریزه کلی دکتر رفتم هر دارویی دادن اثر نکرد کسی تجربشو داره و خوب شده، کمکم کنه نوجوونم بچم نمیتونم کچلیمو تحمل کنمم لطفا😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو دکتر و به داد موهات برس 

من مث تو نوجوان بودم میلیون ها بار به مامانم گفتم موهام میریزه اصلا مهم نبود براش من دیگه الان مو ندارم 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

برو دکتر و به داد موهات برس من مث تو نوجوان بودم میلیون ها بار به مامانم گفتم موهام میریزه اصلا مهم ...

دکترا هم دیگ کمکم نمیکنن ۴ میل دادم به دکتر و دارو های زیبایی هیچکدوم اثر ندارن 😭 توام مث من قارچ داشتی ک موهات در نیومد دوباره؟ 

بیوتینم میگن خوبهقرص زینکقارچ میگی داری باید بری رفع بشه علائمش چیه؟

میخورم از اون دارو ها سه ساله سرم پوست پوست میشد شدید شوره میزدم نمیدونستم قارچه رفتم دکتر گفت قارچ هست آزمایشهم داده ویتامینام سالمه الان دیگ ناخونم ب کف سرم میخوره موهام میاد دستم شدید میخاره سرم ابرو هام هم میریزه

دکترا هم دیگ کمکم نمیکنن ۴ میل دادم به دکتر و دارو های زیبایی هیچکدوم اثر ندارن 😭 توام مث من قارچ د ...

نه من قارچ نداشتم 

کدوم شهر هستی

اینقد بگرد تا دکتر و دارو پیدا کنی نذار بمونه همینجوری که فولیکول موهات اگر از بین رفت دیگه هیچوقت درنمیاد

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

من میفهمم‌چی میگی منم دقیقا ابروهام قارچ داره و میریزه 

درماتیت سبوره بهش میگن

حالا دیروز ی خانمی بهم گفت پودر ماشین لباسشویی پرسیل سبز رنگه از اونا که برای لباس سفیده(کنسانتره)

گفت دو قاشق از اینو با نصف لیوان آب ترکیب کن ۵ دقیقه بذار بعد با صافی صاف کن گفت بزن جاهایی که قارچ داره میسوزه ولی کم کم خوب میشه هر سه چهار روز ی بار 

حالا منم میخوام اینو بزنم ببینم چطور میشه

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید