2777
2789
عنوان

دونه های قرمز بدون خارش

901 بازدید | 14 پست

خانما یهو رو دستم یا پام دونه های قرمز میزنه مثل لکه قرمز.   

بعد یهو خودش محو میشه باز ی جا دیگه میزنه خارشم ندارن

یا دور نافم میزنه یا دستم. یا پام بعد یکی دو ساعت خود ب خود محو میشه و خارش نداره علتش نمیدونید چیه چند روزه اینجوریه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم از این دونه ها قرمز عکس داری؟ صاف و ریز؟ چجوریه کجای بدنت میزنه و چند تا

صاف هستن برجستگی ندارن

قرمز میشه

بعد محو میشه

دوباره ی جای دیگه بدنم میزنه

صاف هستن برجستگی ندارنقرمز میشهبعد محو میشهدوباره ی جای دیگه بدنم میزنه

چدتاس و کجای بدنت؟ 

برا توام مثل نقطه قرمز؟ ریز

از دکتر پرسیدم گفت مهم نیس خطری ندارن

ولی دکتر پوست نرفتم توچی

چدتاس و کجای بدنت؟ برا توام مثل نقطه قرمز؟ ریزاز دکتر پرسیدم گفت مهم نیس خطری ندارنولی دکتر پوست نرف ...

قرمز میشه  هر دفعه یه جاس. خودش محو میشه دوباره ی جا دیگه میزنه.   خارشم نداره

قرمز میشه هر دفعه یه جاس. خودش محو میشه دوباره ی جا دیگه میزنه. خارشم نداره

سلام عزیزم خوبی ؟

منم اینجوری شدم لکه های قرمز روی بدنم میاد بعد ی مدت خودش محو میشه ایندفعه ی جا دیگه در میاد

اگزما یا قارچه؟

شما خوب شدی ؟؟؟

چوطوری درمانش کردی؟

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای روز کنکورِ😍

سلام عزیزم خوبی ؟منم اینجوری شدم لکه های قرمز روی بدنم میاد بعد ی مدت خودش محو میشه ایندفعه ی جا دیگ ...

برای من. فک کنم از اعصاب بود. هنوزم گاهی اوقات میزنم ولی اهمییت نمیدم بهش.  متوجه میشم. زمانای استرس زیاد میشن

برای من. فک کنم از اعصاب بود. هنوزم گاهی اوقات میزنم ولی اهمییت نمیدم بهش. متوجه میشم. زمانای استرس ...

اها مرسی گلم

من فکر کنم حساسیت ب ژیلت دارم

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای روز کنکورِ😍

برای من. فک کنم از اعصاب بود. هنوزم گاهی اوقات میزنم ولی اهمییت نمیدم بهش. متوجه میشم. زمانای استرس ...

عزیزم میشه بگین شکل و علائمای دیگه لک ها چی بودن؟ منم کف دستام گاهی هم روش لک های قرمز میفتن بعد خود به خود محو میشن به شکل های متفاوت گاهی لک های بزرگ گاهی نقطه نقطع کوچیک گاهی خط های خیلی کوچیک و اون یکی دستمم گاهی حالت برآمده تاول قرمز میشن گاهی هم زیر پوستی چند وقت بود نبود جدیدا باز در میان

تا وقتی کفش های کسی رو نپوشیدین قضاوتش نکنید 🌍زمین🌏 بد گِرده‼️

عزیزم میشه بگین شکل و علائمای دیگه لک ها چی بودن؟ منم کف دستام گاهی هم روش لک های قرمز میفتن بعد خود ...

منم همینجوری بودم خارشم نداشت دقت میکردم استرسی میشدم بیشتر میشد.  الانم هرزگاهی میشم توجه نکن بهش

منم همینجوری بودم خارشم نداشت دقت میکردم استرسی میشدم بیشتر میشد. الانم هرزگاهی میشم توجه نکن بهش

اخه از چیه؟ من جدیدا روی دستامم میزنه. عکس لکاتو میفرستی ببینم؟

تا وقتی کفش های کسی رو نپوشیدین قضاوتش نکنید 🌍زمین🌏 بد گِرده‼️

اخه از چیه؟ من جدیدا روی دستامم میزنه. عکس لکاتو میفرستی ببینم؟

نمیدونم از چیه لک های من قرمزه گاهی ب صورتی خطیه. شکل خاصی نداره فقط قرمزیه. ی موقع ها رو صورتمم میشه