2777
2789
عنوان

نفس بازعی

136 بازدید | 11 پست

کاری به خشک بازی کردنش ندارم ولی بنظرتون خوشگله

من میگم چشاش ناز داره صورتش با نازه خوشگل نمیشه گفت ولی اون نازش باعث میشه به دل بشینه

بیکاره بی آرررر😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی افاده داره ولی خودش خوشگله

هعییی همسن منه🥲💔ملت شانس دارنااا

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

خیلی افاده داره ولی خودش خوشگلههعییی همسن منه🥲💔ملت شانس دارنااا

میدونی ماماتش یه ور باباش یه ور چفدر سخته

خوشگل که بیشتر ناز داره تا خوشگل

بیکاره بی آرررر😁

راس میگی خوشگل نیست ولی معصومیت خاصی داره که باعث میشه دلنشین بشه

دقیقا حالت رفتاراش با افاده و نازه برای همین فک میکنی قشنگه ولی در واقعه معمولیه

بیکاره بی آرررر😁

خیلی افاده داره ولی خودش خوشگلههعییی همسن منه🥲💔ملت شانس دارنااا

منم هم سن ترلان پروانه ام   

سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :) بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....

حالا چیکار به اون بنده خدا داری حالا هی تو فضای مجازی میگین زشته میره خودشو پلنگ میکنه میاد 😐

من نگفتم زشته گفتم اتفاقا با اینکه معمولیه ولی نازش به دل میشینه

بیکاره بی آرررر😁

حالا ترلان پروانه هم تحفه ای نیست بدم میاد ازش

کاری به اونش ندارم ..فقط هم سنیم اما مثل اینکه پیر شدم تو جوونی

سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :) بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....