2777
2789
عنوان

خرید اینترنتییی

100 بازدید | 7 پست

ی هفته است خرید کردم هی کد رهگیری هارو میزارن مال من نیست هی بهش پیام میدم میگه عزیزممممن پیگییری میکنم دیشب زنگ زد بهم میگه شما فلان چیز و فلان و داشتید ۸ شب اخه؟؟ تازه اشتباهم میگفت گفتم نه من فقط اینو داشتم گفت باشه امروز دوباره تو کدای رهگیریش من نیستممم😤😤چی بهش بگم وای

دانشجو🦋از نسل کوروش🤞🏻 

😂😂😂😂😂😂همینه دیگ

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی همینه😫

ازمن هم همیطوره خرید اینترنتی کردم خب 

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

یکم صبر کن میرسه

بهشون کامل پیام بده که سفارشت چی بود رسیدت دوباره بفرس بگو کی سفارش دادی آدرست بفرست

بکو ممنون میشم پیگیری کنید

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم

هعی خواهر دست رو دلم نزار

۳ شهریور یه کوله سفارش دادم ۳ مهر رسید دستم لال شم اگه دروغ بگم...

حالا مگه کد رهگیری میزاشت بی پدر؟

دق داد منو 

آخرشم کد رهگیری منو نزاشت همینجوری پست آورد 

بعد تازه بعد یه ماه اومد بسته رو باز کردم دیدم این کوله اون کوله ای که من میخام نیست زمین تا آسمون فرق داره 

زدم ریدم بهش و اکانت خودشو و تمام کانالاشو گزارش کردم به پشتیبانی اون اپم گزارشش دادم دیگه پیگیر نشدم که فیل تر شد یا نه 

آخرشم از شدت عصبانیت زدم پاره کردم کیفه رو دوشب تموم بخاطرش گریه میکردم 

با منی که به کل دنیای سینما چشم دارم از بازیگر مورد علاقه داشتن حرف نزنید، با تشکر😔😂