2821
2789
عنوان

ریاضی🤦‍♀️😵‍💫

169 بازدید | 13 پست

واسه ی ریاضی هشتم چطوری بخونم خوبه؟؟؟

فردا از فصل اول آزمون داریم

من هیچوقت واسه آزمون ریاضی استرس نداشتم ولی الان....🤦‍♀️

قراره صدا کنه جلو تخته نفری دو تا سوال بده روی تخته حل کنیم و هر سوال ۷ و نیم نمره باشه😑😑

ینی جُم بخورم نصف نمرم میره😂😭

حالا این معلم جدیده نمیدونم سبک سوال دهی یا نمره دهیش چطوریه

موندم چیکار کنم...

حوصلم نمیکشه بشینم فصلو از اول بخونم..

دوست دارم مختصر و مفید بخونم

کسی جزوه ای چیزی داره؟؟؟

یا دبیر خوبی می‌شناسید که ویدئو تدریسش رو بزاره گوگل؟؟

ممنون میشم کمکم کنید.

...(معمولا من تاپیک میزارم یه عده کاربر میریزن سرم که تو اینجا چیکار میکنی و نی نی یار تگ میکنن و باعث میشن تعلیق بشم؛اگه توام میخوای مثل اینا رفتار کنی و همچین پستی بزاری لطفا در حقم خوبی کن و بدون گذاشتن پست و تگ کردن نی نی یار کلا تاپیکمو از یاد ببر)...

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ریاضی هشتم خیلی آسونه

بله آسونه..

ولی قراره این دبیر برای اولین بار آزمون امتحان بگیره و خیلی استرس دارم بخاطرش..

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

فیلیمو مدرسه مدرسه مجازی آی نوسایت آلاو بشین کتاب رو خوب کار کن از نت سوال بگیر چیزیم یاد نداشتی از ...

ممنونم🌸

بله آسونه..ولی قراره این دبیر برای اولین بار آزمون امتحان بگیره و خیلی استرس دارم بخاطرش..

یادمه یه برنامه بود به اسم دادرس

خیلی خوب توضیح میدادن نمیدونم هنوز هست یا نه

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

ممنونم🌸

دادرس نه اشتباه تایپ بود نتونستم ویرایش کنم....برنامه پادرس

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

فیلیمو مدرسه مدرسه مجازی آی نوسایت آلاو بشین کتاب رو خوب کار کن از نت سوال بگیر چیزیم یاد نداشتی از ...

من اشتراک فیلیمو رو برای تماشای سریال دارم..

میشه باهاش فیلیمو مدرسه هم رفت!؟با اپلیکیشن فیلیمو سرچ کردم نمیدونم چرا نیاورد!

من اشتراک فیلیمو رو برای تماشای سریال دارم..میشه باهاش فیلیمو مدرسه هم رفت!؟با اپلیکیشن فیلیمو سرچ ک ...

نمیدونم فک نکنم

باید برای فیلمیو مدرسه جدا اشتراک بگیری ارزونه برای چند ماه میره

عاقبت در چشمانی درست ، تبدیل به اثر هنری خواهی شد.

خیلی سایت خوبیه خیلی نمره هات میاد بالا بازم هرچی خودت میدونی

مرسی عزیزم🥰💞

دستت طلا

سایت آلامن الان دهمم سال هشتم با آلا هفت نمره پیشرفت کردم

خیلی ممنونم عزیزم🌿

2824
2823
2791
2779
2792