2777
2789
عنوان

شکست عشقی 😔

312 بازدید | 34 پست

کاملا بهش حق میدم که منو ترک کرد چون من یه آدم زشت لاغر با قد صدونودم که بدرد لای جرز دیوار نمیخورم ابروهام زشته دندونم زرده موهام یذره سفیده.دخترارو میبینی عشق میکنی همه خوشگل همه خوشتیپ همه موفق و میرن سرکار..

واقعا حق داشت که منو بذاره بره.بهم گفت جنگجو نیستی یه گواهی نامه با ۲۲ سال سن نداری هیچ تلاشی نمیکنی همش خونه ای این خونه موندنه واسع رابطه ما خوب نیستو فلان بعد گفت قصد ازدواج راستش ندارم ازدواج چیز چرتیه ولی میتونم باهات دوست باشم.دوستیشم اینه که ماهی یه بار ببینمش بعدم هفته ای دوبار کلا یه احوالپرسی خیلی خشک میکنه و زود روزخوش میگه😔

بعد از اینکه تیر ازم جدا شده بود،رفته بود دوره دستیار دندانپزشکی و اونجا همه دختر بودن فقط این پسر بود با یه نفر دیگه..همه با این حرف میزدن اینم به چندتا دختره رسوند همش بعدش آنلاین بود 😔😔پروفایل گذاشت بعد سال ها تو اینستاش😔حال روحیش خیلی خوب شده حتما با دختریه😔😔خیلی حسودیم میشه به دختری که باهاشه 😔😔😔😔همه دخترا سرکار میرن خوشگلن خوشتیپن..خوش صدا دلبری بلدن هدف دارن بعد من با ۲۲ سال سن هیچی داغووووونم.دندونمم حتی زرده😔آخه چه وضعشه چیکار کنم واقعا😔خیلی حیلی حال روحیم بده همش در حال حسادت به دختره ام چه خاکی تو سرم بریزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فن بیان ندارم ظاهرم خوب نیس فرز نیستم همون تیرماه همین آدم منو معرفی کرد برم فروشنده بشم آخرش منو پر ...

میشه روی اینا کار کنی

ینی چی انقد جا زدی 

همت کن و کار پیدا کن

باید از یجایی شروع کنی

شروع کن حرف بزن با ترست مقابله کن

کتاب بخون برای اعتماد ب نفست 

به قیافت برس و خرج خودت بکن

گواهینامه هم برو بگیر کاری نداره که:/ بخای میشه

اینقدر ناامید نباش هنوز خیلی فرصت داری برای رسیدن به خواسته هات و تغییر کردن

منم قیافم زیبا نیست میخام برم سرکار و عمل کنم و ب خودم برسم

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍

فکر نمیکنی وقتشه تغییر کنی؟

از فردا شروع کننن برو باشگاه ،برای خودت لباسای جدید و قشنگ بخر ،روتین پوستی داشته باش و.....

اصن برو موهاتو رنگ کن هم حال و هوات عوض میشه هم یه تغییر کوچیک باعث میشه کلی ذوق کنییی

فکر نمیکنی وقتشه تغییر کنی؟از فردا شروع کننن برو باشگاه ،برای خودت لباسای جدید و قشنگ بخر ،روتین پوس ...

عزیزم اینارو باید پول داشته باشم خونوادم اصلا بهم یه قرونم نمیدن