کاملا بهش حق میدم که منو ترک کرد چون من یه آدم زشت لاغر با قد صدونودم که بدرد لای جرز دیوار نمیخورم ابروهام زشته دندونم زرده موهام یذره سفیده.دخترارو میبینی عشق میکنی همه خوشگل همه خوشتیپ همه موفق و میرن سرکار..
واقعا حق داشت که منو بذاره بره.بهم گفت جنگجو نیستی یه گواهی نامه با ۲۲ سال سن نداری هیچ تلاشی نمیکنی همش خونه ای این خونه موندنه واسع رابطه ما خوب نیستو فلان بعد گفت قصد ازدواج راستش ندارم ازدواج چیز چرتیه ولی میتونم باهات دوست باشم.دوستیشم اینه که ماهی یه بار ببینمش بعدم هفته ای دوبار کلا یه احوالپرسی خیلی خشک میکنه و زود روزخوش میگه😔
بعد از اینکه تیر ازم جدا شده بود،رفته بود دوره دستیار دندانپزشکی و اونجا همه دختر بودن فقط این پسر بود با یه نفر دیگه..همه با این حرف میزدن اینم به چندتا دختره رسوند همش بعدش آنلاین بود 😔😔پروفایل گذاشت بعد سال ها تو اینستاش😔حال روحیش خیلی خوب شده حتما با دختریه😔😔خیلی حسودیم میشه به دختری که باهاشه 😔😔😔😔همه دخترا سرکار میرن خوشگلن خوشتیپن..خوش صدا دلبری بلدن هدف دارن بعد من با ۲۲ سال سن هیچی داغووووونم.دندونمم حتی زرده😔آخه چه وضعشه چیکار کنم واقعا😔خیلی حیلی حال روحیم بده همش در حال حسادت به دختره ام چه خاکی تو سرم بریزم