2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگر هزینه اش مهم نیست برید آزاد بدون کنکور

دانشجوی روانشناسی 🌱✨️ عاشق کتاب 📚 یه دختر چادری ام که کلی لاک و عطر و لوازم آرایشی دارم 🩷 هروقت حوصله نداشتی میتونی تو تاپیک هات منو تگ کنی تا با هم حرف بزنیم و آروم بشی ❤️😇 هیچ وقت یادت نره که خدا بعد از اینکه تو رو خلق کرد به خودش آفرین گفت🥰 پس خیلی با ارزشی ☺️ قدر خودتو بدون 🌸 اللهُمَ صَلِ علی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم 🌺☘️

دانشگاه خوبیه

مدرکش معادل با دولتی و معتبره 

ولی استادا درس نمیدن خودت باید کتابا بخونی امتحان بدی و...

لب فرو بسته ام از ناله و فریاد ولی                                    دل ماتم زده در سینه ی من نوحه گر است 
منم قبول شدم ثبت نام از کیه

من خودمم نمیدونم میگن سایت همونجا ک قبول شدی چک کنید چون فرق دارن باهم دانشگاها حالا فردا اگ شدم میرم حضوری میپرسم شماهم برو همونجایی ک قبول شدی سوال کن 

دانشگاه خوبیهمدرکش معادل با دولتی و معتبره ولی استادا درس نمیدن خودت باید کتابا بخونی امتحان بدی و.. ...

با اینکه درس رو خودخوان بخونم مشکلی ندارم اما از لحاظ علمی چقدر خوبه

رشته مترجمی زبان اوردم

میشه لطفا رفتید دانشگاه سوال کردید یه خبر بدید باید چیکار کرد؟منم قبول شدم منتها نمیدونم باید چیکار ...

سلام

من رفتم دانشگاه پیام نوری ک بودم یه لینک گروه داد ک هروقت سایت گلستان باز شد اطلاع میدن  غیر حضوری ثبت نام کنم تا بعدا حضوری

شماهم برو پیام نوری ک قبول شدی ازشون سوال کن به هرحال امکانش هست ک دانشگاها باهم متفاوت باشند