2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 51 پست
عزیزم من دو سه روزی میشه عقب انداختم نمی‌دونم باردارم یا نه ولی احتمال زیاد باردار باشم چون رابطه مح ...

نخور به من اجازه خوردن استامینفون کدئین ندادن سرماخوردگی شدید داشتم فقط استامینفون ساده داد متخصص

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم با یه بار رابطه محافظت نشده باردارم شوهرم خیلی ناراحته شماهم طبق دکتر استفاده کن اول آزمایش بده

من نه والا شوهرم ناراحت نیست خیلی هم خوشحاله

خودم ناراحتم که از دانشگاه افتادم امسال 😞😭

نمی‌دونم هنوز از ندادم بدونم هست یا نه منم یه هفته هست پام شکسته...دارم میخورم هر ۸ ساعت چیکار کنم شرایط آزمایش گاه زقتن رو‌ندارم 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

عزیزم من دو سه روزی میشه عقب انداختم نمی‌دونم باردارم یا نه ولی احتمال زیاد باردار باشم چون رابطه مح ...

استامینوفن ساده میتونی بخوری فعلا تحمل کن دارو نخور 

الحمدلله رب العالمین ...
نخور به من اجازه خوردن استامینفون کدئین ندادن سرماخوردگی شدید داشتم فقط استامینفون ساده داد متخصص

من نمی‌دونم هستم یا نه ولی خب عقل انداختم و رابطه محافظت نشده داشتم ...

پس نخورم 

الان این یه هفته خوردم چی پس ؟!

خدایی نکرده مشکلی پیش نمیاره ؟؟

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

شیاف جلوگیری میکنه از سقط نزدیکی نداشته باش پیاده روی و کار سنگین ممنوع بادام و انجیر سیب زیاد بخور

اهان مورد بعدی حتما صبح و شب دو قاشق نشاسته گل حل کن تو اب بخور خیلی تاثیر داره

فقط استامینوفن مجاز فکر کنم

الان من یه هفته خوردم چیکار کنم پس ... مشکلی ایجاد میشه ؟؟؟

تازه دو سه روزه عقب انداختم بنظرتون تشکیل شده جنین ؟!

ما چون بچه سومه دوست نداره

خدا سلامتی بده بهتون عزیزم 

منم خیلی ناراحتم ولی چی میشه کرد 😞😞😞

استامینوفن ساده میتونی بخوری فعلا تحمل کن دارو نخور

چشم پس دیگه نخورم نوافن اینارو 

مشکلی پیش نمیاره این یه هفته خوردم ؟!

من نمی‌دونم هستم یا نه ولی خب عقل انداختم و رابطه محافظت نشده داشتم ...پس نخورم الان این یه هفته خور ...

ان شاالله که نه ولی شک داری هیچ دارویی مصرف نکن بی بی بزن مثبت شد با مشورت دکتر دارو بخور