2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 51 پست
توکل به خدا همه چی درست میشه کاش من باردار بودم واسه ام دعا کن

الهی خدا دامنتو سبز کنه عزیزم دعا میکنم برات 🤲🏻

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب هر چی خدا میخواد اینهایی که گفتی مشکل نیست اتفاقا تو بارداری راحت میتونی درس بخونی بچه هم کوچیک ن ...

دیگه چطور برم درس بخونم شهر غریب بچه مو کی نگه داری اگه دنیا اومد 😞

این پسرم کلاس اول میدونید چقدر سخته رسیدگی بهش 😞

اصلا دیگه حوصله و اعصاب ندارم 😭😭😭

پامم شکسته قوز بالا قوز شده 

مشکلات اقتصادی هم دیگه نگم براتون مستأجری و بدون ماشین بودن و 😞

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

دیگه چطور برم درس بخونم شهر غریب بچه مو کی نگه داری اگه دنیا اومد 😞این پسرم کلاس اول میدونید چقدر س ...

مشکل اقتصادی همه دارن 

اولا که ان شالله باردار نباشی 

دوما سعی کن از همسرت کمک بگیری 

سوما میتونی به خاطر بخشنامه تحصیل مجازی برای مادران باردار و دارای فرزند زیر سه سال مجازی بخونی

الحمدلله رب العالمین ...
مشکل اقتصادی همه دارن اولا که ان شالله باردار نباشی دوما سعی کن از همسرت کمک بگیری سوما میتونی به خا ...

همسرم کمک می‌کنه ولی نمیدونم چطور برای درس های پسرم ازش کمک بخوام ...کارای خونه رو همه رو انجام میده این مدت که من پام‌ اینجوری شده ولی دیگه بعدش رو استرس دارم که خودم اعصابم می‌کشه یا نه ....

من تازه شروع کردم برای کاردانی دانشگاه آزاد امکانش هست ؟!آنقدر حالم بده آنقدر حالم بده همین یه ساعت ...

بآید از دانشگاه سوال کنی معمولا با خانمهای باردار و بعد از زایمان کنار میان شاید مرخصی بهت دادن

الحمدلله رب العالمین ...
بآید از دانشگاه سوال کنی معمولا با خانمهای باردار و بعد از زایمان کنار میان شاید مرخصی بهت دادن

پس انصراف نزنم ...فردا تماس میگیرم مچکرم عزیز جان 🌹