2777
2789
عنوان

درد زیر بغل

801 بازدید | 39 پست

دیشب دست وزیربغل راستم دردمیکردامشب دست زدم دیدم به چیز گرد اندازه لوبیاوبزرگتر زیربغلمه بادردزیاد الان هم دردمیکنه ب سینه سمت راستم میزنه خیلی میترسم چیزی بشه ازدکترم میترسم حالا فردا پس فردامیرم ببینم چی میگه کسی تجربه ای داره؟

زهرمار

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اگه درد داشته باشه خطرناک نیست ولی دکتر برو

میون کشته ها بابا پریشون به دنبال پسر با چشم گریون میرفتو با نوای بی نوایی صدا میزد سپهر بابا کجایی🖤🥀. به نسل های بعد بگویید: هر گلوله جان دو نفر را میگرفت هم جان فرزند را هم جان مادر را🥺💔

نترس برو دکتر

برا منم جوری درد میکرد میزد به انگشتای دستم

رفتم دکتر گفت دیسک گردنته

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وزن شروع: 72کیلوگرم وزن هدف : 57کیلوگرم هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم) هدف 5: 62 کیلوگرم هدف 6: 60 کیلوگرم هدف7: 58 کیلوگرم

درد اون ناحیه نشان دهنده اینکه خطر ناک نیست عزیزم اگه چیزی حس کردی ودرد نداشت خطر ناکه اما بازم برو دکتر یه معاینه بشی 

ما که راضی شده ایم رزق مقرر شده را ، نکشیم ناز گدایان تازه توانگر شده را ،،🙃🙃🙃

درد اون ناحیه نشان دهنده اینکه خطر ناک نیست عزیزم اگه چیزی حس کردی ودرد نداشت خطر ناکه اما بازم برو ...

مرسی من ک خیلی میترسم ولی ازترس اینکه برم بگه یچیت هس نمیرم ولی فردا پس فردا حتمن میرم

زهرمار