2777
2789

چیشدههه!؟ 

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم دهم ترک تحصیل کردم

اگه میتونی برو یه رشته هنرستانی حداقل دیپلم بگیری برای سرکار رفتن

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

هم سنیم میتونم کمکت کنم 

بگو چیشده🥲

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

چراااا

نمیتونم نمیکشم حجم درس ها خیلی زیاده منی که تا حالا همه درس هام ۲۰ بود امروز تاریخ رو گند زدم آبروم رفت از خجالت نمیتونم برم سرکلاس واقعا کم آوردم از انسانی هم متنفرم واسه همین برام خیلی سخت تره دهمم 

نمیتونم نمیکشم حجم درس ها خیلی زیاده منی که تا حالا همه درس هام ۲۰ بود امروز تاریخ رو گند زدم آبروم ...

ببین عزیزم من راهنمایی ک بودم کمتر 20نشدم وارد دبیرستان ک شدم دهم رشته تجربی بخاطر نااشنایی ینی همه ما نمرات افتضاحی داشتیم همه بالاترین 9بود اما کم کم ب مروز زمان راه افتادیم دیگ کمتر 20نداشتیم

منم مث تو ناامید و دلسرد شده بودم اما یکم تلاش کنی دوباره مث قبل میشی نگران نباش درستو ادامه بده