2777
2789

من عاشقشم 

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اموزنده کجا بوده همه از دم ج. ن. د. ن. مخصوصا شعله. عبی کلا فیلمای ترکی اینجوریه

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
اموزنده کجا بوده همه از دم ج. ن. د. ن. مخصوصا شعله. عبی کلا فیلمای ترکی اینجوریه

نه از این لحاظ میگم آموزنده 

که بعد از طلاق یا کات،سریع وارد رابطه جدید نشین 

اگر از شوهرت بدی دیدی سریع به فکر انتقام نباش

اگر خیلی مذهبی هستی با یه خانواده غیر مذهبی ازدواج نکن

اگر نشونه های بدی از مخاطبت دیدی منطقی رفتار کن 

اگر کسی ذاتش بده و میبینی رفتار عجیب داره دوباره بهش اعتماد نکن

الهی مرا آن ده که آن به ... 

مندرس عبرتیه برای خودشولی کو گوش شنوا

نکته های خوبی داخلش داره ،باید تحلیل کنیم ،من زیاد اهل فیلم ترکی نیستم ولی این نکته های خوب زیاد داره

نکته های خوبی داخلش داره ،باید تحلیل کنیم ،من زیاد اهل فیلم ترکی نیستم ولی این نکته های خوب زیاد دار ...

اولیش اینکه والدین تجربشون از ما خیلی بیشتره پس موقع ازدواج گوش بدیم به حرف های منطقیشون و لجبازی نکنیم باهاشون

دوم اینکه جنگ عقاید سخت ترین جنگ هاست پس وقتی عقیدتی با کسی تفاوت داریم ازدواجمون صلاح نیست

سوم اینکه خانواده ی طرف در ازدواج خیلی مهمهههه

چهارم اینکه با پسر مستقل از لحاظ فکری و مالی باید ازدواج کرد، دوعا اگر در منزل مشترک نبود ۵۸ درصد این چالش ها و مشکلاتو نداشت و حتی شاید سر زندگیش میموند.

چهارم اینکه در اخر پناه همه ی ما خانوادمونه و فقط خانواده پشت ادم میمونه، پس گوش بدیم به حرفشون و پشت نکنیم به خانوادمون

اولیش اینکه والدین تجربشون از ما خیلی بیشتره پس موقع ازدواج گوش بدیم به حرف های منطقیشون و لجبازی نک ...

آفرین به تحلیل قشنگت 👏👏👏 اولی رو با پوست و استخوونم درک کردم،خانوادم هر پسری رو‌رد کردن خودم بعد یکی دوسال فهمیدم راست میگفتن ،یه آقایی هم اینجا پیشنهاد داد که باهم آشنا شیم و خیلی متعصب بودن ما مثل دوعا نیستیم ولی مثل اون آقا هم نبودیم ،گفتم صلاح نیست ،به هرحال آدم باید عبرت بگیره از این مسائل 

آفرین به تحلیل قشنگت 👏👏👏 اولی رو با پوست و استخوونم درک کردم،خانوادم هر پسری رو‌رد کردن خودم بعد ...

خداروشکر که سایه ی پدر و مادر گلت بالای سرته عزیزم و مراقبتن

بله درسته کار درستی کردی

این فیلم به خوبی نشون میده که ما یک تصویر کلی از عقاید در ذهنمون داریم و با خودمون میگیم خب حالا کنار میایم باهم اما وقتی وارد زندگی مشترک میشی تمام لحظاتت با همسر و خانواده ی همسرت تقسیم میشه و ریز جزئیات روزمره مثل مراسمات، مکالمات، انتظارات و درخواست ها انقدر روی هم تلنبار میشه که یک جا به قول معزوف به اینجات میرسه و ادم جا میزنه!

و وقتی بچه هم بیاری حرص و جوش سر تربیت فرزندت و دخالتای عقاید طرف مقابل هم هست.

خداروشکر که سایه ی پدر و مادر گلت بالای سرته عزیزم و مراقبتنبله درسته کار درستی کردیاین فیلم به خوبی ...

ممنون عزیزم سلامت باشی ،آره واقعا گاهی میترسم که نکنه نتونم ازدواج کنم ولی یه روز محکم به خودم گفتم من مجردی رو‌به ازدواج اشتباه ترجیح میدم ،توکل به خدا ،ایشالا آدمی که باهامون جور هست رو‌جلومون بذاره

ممنون عزیزم سلامت باشی ،آره واقعا گاهی میترسم که نکنه نتونم ازدواج کنم ولی یه روز محکم به خودم گفتم ...

درسته عزیزم

از ته دل برات دعا می کنم یک انسان متعادل و تایپ خودت سر راهت قرار بگیره و خوشبخت بشی