2777
2789

خیلی خوب بودیم  ولی خب بیش از حد قربون صدقه میرف ک شک میکردم😭با هم تا اینکه دیروز زنگ زد حرف از رابطه جنسی و کسیو وسط و من پریدم بش و قط کرد دوباره زنگ زد من بش گفتم چرا هی زنگ میزنی قط میکنی گفت دیگه زنگ نمی‌زنم باز قط کرد دیدم منو گذاش تو بلک لیست و نوش قسم خورد دیگه زنگم نمیزنه واسه من از کارو بارش میزنع ک بمن زنگ بزنه و من این حرفارو بش زدم

تا دیشب تو چت باز حرف رابطه جنسی و کشید وسط و من فوشش دادم نوشت مواظب قشنگیات باشو دیدم بلاکم

خیلی ناراحتم که چرا گول اینو خوردم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گول نخوزدی که اگه باهاش رابطه جنسی برقرار میکردی یعنی گول خوردی اتفاقا الان خوب زرنگی کردی دکمه سیک شو زدی بیخی 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

طرفدارای دوستی و ...... کاش تایپیک شما را ببینن 

فدا سرت گل دختر مهم اینه اتفاقی نیافتاده خدا خواست زود بفهمی چیکارست و تمام برات تجربه شد 

لب فرو بسته ام از ناله و فریاد ولی                                    دل ماتم زده در سینه ی من نوحه گر است 

😐 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

متاسفانه الان یه حجم زیادی از رابطه ها میره به سمت رابطه جنسی و...به ازدواج ختم نمیشه  

شما گول نخوردی جانم خیلی بدتر از این میتونست سرت بیاد اصلا ناراحتش نباش ولی از تجربه ت درس بگیر خواهشا 

لب فرو بسته ام از ناله و فریاد ولی                                    دل ماتم زده در سینه ی من نوحه گر است