2821
2789
عنوان

کنکور

79 بازدید | 10 پست

سلام خانما روزتون بخیر💛

من امسال شرایط خودن نداشتم متاسفانه..

رتبم شد 26 هزار انسانی

و طی یه اشتباه بخواطر یه مشاوره غلط من فقط دانشگاه های دولتیو زدم..

الان مردود شدم..

بنظرتون دانشگاه های ازادو غیرانتفاعی میتونم ثبت نام کنم همینجوری..؟

یه حسی تو دلم میگه امسال درست حسابی بخونی یه دانشگاه خوب قبول میشی..

جای من بودید میرفتین یا میموندین پشت کنکور..؟🥺💔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم ردم کردن🥺

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

پشت کنکور موندن کاملا بستگی به خودت داره اگه میتونی باز بخونی بشین یه رشته خوب قبول شو

حس میکنم میتونم پتانسیلشو دارم..

ولی صادقانه بگم پدرم فشار میاره روم که یه سال از زندگیتو هدر نده بیا بریم ازاد ثبت نام کن..

بنظرتون یه دانشگاه خوب ارزششو داره که یسال دیگه تحمل کنی..

اولین سالیه که پشتم

حس میکنم میتونم پتانسیلشو دارم..ولی صادقانه بگم پدرم فشار میاره روم که یه سال از زندگیتو هدر نده بیا ...

به نظرم بشین بخون فردا دانشگاه آزاد بری بعد میمونی واسه کنکور استخدامی همین الان که هم شرایط هم انگیزشو داری بشین بخون که بعد دانشگاه بری سرکار دیگه معطل استخدامی هم نشی

به نظرم بشین بخون فردا دانشگاه آزاد بری بعد میمونی واسه کنکور استخدامی همین الان که هم شرایط هم انگی ...

عزیزم مرسیی از راهنماییت❤ ولی من دبیری نمیخوام

رشته روانشناسیو میخوام بنظرت این ارزششو داره..؟🥺

عزیزم مرسیی از راهنماییت❤ ولی من دبیری نمیخوامرشته روانشناسیو میخوام بنظرت این ارزششو داره..؟🥺

موفق باشی🥰

والا من انسانی نبوده رشتم نمیدونم ولی فک کنم روانشناسی همونا که مطب میزنن اگه اونه که آزاد هم میتونی بری واسه دبیری معمولا میشینن که روزانه بیارن

هعی عزیزم تصمیم تو چیه میخوای بمونی پشت؟🥺💔

بار ۴کنکور دادم 

فک نکنم مادرم بزاره

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز