2777
2789
عنوان

طلاق نظر بدید

131 بازدید | 6 پست

سلام من توی دوران عقد هستم و دوشیزه نیستم با همسرم به مشکل خوردم و قصد جدایی دارم مشکلم بد اخلاقیشه یعنی الان داریم کار های عروسی میکنیم اما حتی اجازه نداد من ارایشگاهمو انتخاب کنم طلا نگرفت خونه نگرفت وسیله خونه‌نگرفت و...

یکی از دلایلی اینه که من خودم ساکن اصفهان هستم همسرم تهران کار میکنه و پدر مادرش کرمانشاه زندگی میکنن از من میخواد برای زندگی برم‌کرمانشاه پیش پدر مادرش و خودش تنها تهران کار کنه!

مهریه ۱۰۰ تا سکه دارم اما شوهرم‌چیزی به نامش نیست فقط یک ماشینه که اونم زده به اسم مادرش حالا بیمه نامه به اسم خودشه و پول این ماشین از وام ازدواج داده شده که  هر ماه به صورت کسر از حقوق از حقوق همسرم کسر میشه

ماشین هم دست خودشه بوده یعنی توی این راه اصفهان کرمانشاه و تهران جریمه زیاد شده مشخصه دست خودش بوده

شوهرم نظامیه و به هیج عنوان با صحبت کردن توی راه نمیاد فقط باید این ماشینش یه حوری توقیف بشه تا قبول کنه در ازای بخشیدن این ماشین طلاقم بده راهی هست؟

خانه و وسیله خانه هم نداره که بتونه الزام به تمکین بزنه یعنی شرایط برای زندگی مهیا نیست

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

استارتر به مهریه فک نکن یا میشه یا نمیشه تو دوران عقدی دو تا پا داری دو تا پا قرض کن فرار کن فقط

طلاق نمیده 

باید با مهریه تهدید بشه

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

به نظرم ول مهریه کلفقط برو پشت سرتم نگاه نکن

طلازم نمیده میدونم درخواست بدم اذیتم‌میکنا