2777
2789
عنوان

بیایدددد

120 بازدید | 11 پست

من تایپک اخرمم مشکلمو نوشتم بخدا نمیدونم چکار کنم با رفتارمم شوهرمو خسته کردم قرار شد به خانوادش بگه خسته شده و کم آورده ولی اونا گفتن میخواسی اول فکرشو کنی نه حالا که تاریخ عروسی رو مشخص کردید شوهرمم میگه اینا قبول نمیکنن تنها راهمون اینه خودمون همه کنسلی رو بزنیم بعد بهشون بگیم 

من نمیدونم چکار کنم میترسم بعد جدایی پشیمون بشم دیگ راه برگشت هم نباشه 

شوهرم آدم بدی نیس جز اینکه بهم اعتماد نداره اونم سر اینه که اول آشنایی ازم چند تا پیام تو گوشی دید از اون موقع هر چی بشه میاد گوشی منو میگرده گوشیمو میبره خونشون تا چند روز حتی میگه نباید وقتی عروسی کردیم سیم کارت بندازی تو گوشیت  

چکار کنممم اون منتظر جواب منههههه

ببین نمیگم همش ولی بیشترش تقصیر خودته دیگه

چرا اول اشنایی گذاشتی پیاماتو ببینه؟اصلا چرا میخواستی با شوهرت اشنا شی پیاماتو پاک نکردی دیگه؟

توی این مدت که از اونزمان گذشت اطمینانش نسبت به تو بیشتر نشد؟

ببین نمیگم همش ولی بیشترش تقصیر خودته دیگهچرا اول اشنایی گذاشتی پیاماتو ببینه؟اصلا چرا میخواستی با ش ...

نه هنور بهم بی اعتماده 

حواسم نبود پاک کنم الانم مثلا نشستیم بغل هم میگه برو گوشیتو بیار بعد میره همه جاشو میگرده

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نمیدونم چی بگم واقعا ایشالا هرچی که خیره و به صلاحتونه براتون پیش بیاد

اصلا هیچ همو درک نمی‌کنیم اختلاف نظر خیلی داریم مثلا درباره یه موضوع حرف می‌زنیم آخرش به یه بحث کشیده میشه مثلا بهش گفتم دختر رو نباید تو ۱۵ سالگی شوهر داد میگف نه خیلی هستن شوهر کردن راضی هم هستن انقد من گفتم و اون گفت تا بحثمون شد

اصلا هیچ همو درک نمی‌کنیم اختلاف نظر خیلی داریم مثلا درباره یه موضوع حرف می‌زنیم آخرش به یه بحث کشید ...

خب عزیزم شماها خیلی اختلاف نظر توی رابطتون بولده 

به نظرم میتونید برید پیش مشاور با جفتتون حرف بزنه

رابطه ای که توش شک باشه باطله عزیزم

تو باید پاک میکردی اگر برای قبل بوده ولی به شوهرت بگو باغچه هرکسی رو بیل بزنی یدونه کرم توش پیدا میشه تو نمیتونی بر اساس گذشته منو قضاوت کنی بهش بگو اگر نمیتونی ذهنیتت رو درست کنی بهتره جدا بشیم 

2790
2778
2791
2779
2792