2777
2789
عنوان

خدا منو از خودش نا امید کرد…

60 بازدید | 6 پست

چیز بزرگی نبود

بحث مهمی نبود 

الان بحث امیدیه که بهش ندارم

دیگه نمیدونم موقع ناراحتیم با کی حرف بزنم 

از کی بخوام

چرا اینکارو کرد؟؟من جز اون هیشکی رو نداشتم که ازش بخوام 

خداوهیچ وقت کسی رو نا امید نمیکنه

فقط ما تنها امیدمون به خدا نیست .امید به غیر خدا هم داریم بخاطر همین هنمه ی توجهمون به خدا نیست وگرنه اون جوابتو داد بلکه صداتم کرد ولی تو نشنیدی

بازم صداش کن مطمئن باش باز جوابتو میده

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

خداوهیچ وقت کسی رو نا امید نمیکنهفقط ما تنها امیدمون به خدا نیست .امید به غیر خدا هم داریم بخاطر همی ...

میدونی من شاید مشکلم زیاد مهم نباشه اما اینکه اون دستمو نگیره برام مهمه

من عاقلانه باهاش حرف میزنم ازش میخوام ولی اون دلسردم میکنه حالا شما ممکنه بگی به صلاحت نیس ولی من عاقلانه میخوام ازش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی من شاید مشکلم زیاد مهم نباشه اما اینکه اون دستمو نگیره برام مهمهمن عاقلانه باهاش حرف میزنم از ...

نه من هیچ وقت نمیگم به صلاحت هست یا نه چون علمشو ندارم

ولی سوال دارم ازت آیا بخاطر خواسته ات همه ی تلاشت رو کردی یا کلا سپردی دست خدا انجامش بده برات؟

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

چیزی نیس که براش تلاش کنم بایذ اتفاق بیوفته

شاید بعد اتفاق بیفته 

یا قراره ی چیز بهتر اتفاق بیفته

یا چند سال دیگه کلا خودت از این اتفاق پشیمون بشی

من اینا رو همه رو درک کردم و تجربه کردم

فقط بسپار به خودش و فراموشش کن یا بهترشو میده یا همون چیزی که خواستی