فقط ما تنها امیدمون به خدا نیست .امید به غیر خدا هم داریم بخاطر همین هنمه ی توجهمون به خدا نیست وگرنه اون جوابتو داد بلکه صداتم کرد ولی تو نشنیدی
بازم صداش کن مطمئن باش باز جوابتو میده
میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !! آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤 شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴. تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪 وزن هدف۶۰کیلو🤲 تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁
میدونی من شاید مشکلم زیاد مهم نباشه اما اینکه اون دستمو نگیره برام مهمهمن عاقلانه باهاش حرف میزنم از ...
نه من هیچ وقت نمیگم به صلاحت هست یا نه چون علمشو ندارم
ولی سوال دارم ازت آیا بخاطر خواسته ات همه ی تلاشت رو کردی یا کلا سپردی دست خدا انجامش بده برات؟
میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !! آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤 شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴. تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪 وزن هدف۶۰کیلو🤲 تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁
فقط بسپار به خودش و فراموشش کن یا بهترشو میده یا همون چیزی که خواستی