2777
2789
عنوان

نظر شما مهمه

51 بازدید | 7 پست

بچه ها من العان باردارم

سال 1400باردارشدم خواهرشوهرم 11سالش بود 

ازدیدمن دختر11ساله اونم بچه های العان عقلشون کامل کارمیکنه

وقتی حامله شدم خواهرشوهرم گفت اگه بچت پسرباشه ازدرخونه پرتش میکنم بیرون اون زمان خیلی قلبم شکست

وهیچ‌تبریکی نگفتن

العان مجدد باردارم 

خواهرشوهرم 1314سالشه 

تافهمید حامله ام گفت خداکنه دخترباشه

سه سال گذشته هنوزم این تغییری نکرده

رفتم سونو بچم پسره العان 

بچه اولم دختربود

خواهرشوهرم هی پیام میداد سونوگرافی رفتی بچت چیه

جوابشو نمیدادم

بازمادرشوعرم رفتم‌خونشون پرسید بچت چیه 

باذوق گفتم پسر 

به حای اینکع‌تبریک بگه

فوری گفت دختربهتره

واقعا ناراحت شدم اخه اونکه شعور تبریک نداره چرا باید هی سوال کنه

یعنی تاحالا هیچگونه تبریکی من ازسمت این خانواده نفهمیدم هرچی ب شوهرم میگم کارمادرت زشته 

میگه حرف خاصی نزده 

ولی ب نظر من چه‌پسر چ دختربرای مادرعزیزه

ادم قلبش میترکه کسی بچشو پس بزنه

اخه بچه ادم توشکم مادرمیشنوه 

حالا میخام این دفعه جوابشونو بدم ب نظرتون چی بگم اتیش بگیره

خدایا ممنون به خاطرهمه چی  

به خواهرشوهرت بگو به اندازه سنت حرف بزن شبیه مادرشوهرای ۹۰ ساله توکاری که نه به سنت میخوره،  بهت ربطی هم نداره دخالت نکن.

به مادر شوهرت هم بگو مهن خودمو شوهرم هستیم که عاشقشیم 

قبل از اینکه بحث کنی و حرص بخوری این نقل قول رو یادت بیار؛یه زنبور هیچ وقت وقتش رو تلف نمی کنه که به مگس توضیح بده عسل از کثافت بهتره بعضی ذهن ها قرار نیست تغییر کنن انرژیت رو برای چیزای مهم تر نگه دار....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصولا خانواده شوهر پسر دوستن که پدر شوهر من از الان که نامزدیم میگه خدا بهتون ۲تا بچه بده اولی پسر نسلمونه ادامه بده دومی دختر چون پسرم دختر دوس داره😂😂ایشالا به دنیا میاری با عشق بزرگش میکنی ایندش ایشالا انقدر درخشان باشه که بفهمن چه اشتباه بزرکی کردن دختر پسر دست خداست ولی بعضی ادما واقعا ذاتشون خرابه دیگه با حرص خوردنم چیزی درست نمیشه 

خواهر شوهرت ازین تینیجرای بیتربیته،کم محلش کن وحس بچه و بی ارزش بودن بهش بده تا ساکت بشه

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎