2777
2789
عنوان

دانشگاه ازاد مامایی

83 بازدید | 9 پست

خانوما من رشته مامایی آزاد آوردم خیلیا دلسردم میکننن میگن اشباع شده نمیدونم ارزششو نداره به شهریش نمیارزه

چیکار کنم ۳ ساله پشت کنکورم دیگا مغزم نمیکشه بشینم دوباره بخونم🤦‍♀️ 

متاهلم شرایطم یکم خاصه نمیتونم بازم پشت کنکور بمونم

پارتی داشته باشی راحت کار میگیری

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی این همه سال پشت کنکور بودی بله ارزشش و داره

بعدشم میتونی بری اولش کار آموزی و بعدش کار و یاد بگیری

اینجا دنبال اینن تا مدرک و گرفتن درب مدیریت و براشون باز کنن بگن بفرمایید

وولی تو هرکاری تلاش و پشت کار نتیجه میده

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

حتی حتی حتی اگر یک درصد هم کار پیدا نکردی تو اینستا ی پیج میزنی و اطلاعاتت و ب اشتراک میزاری بازم میتونی از دانشت پول دربیاری

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

برو دیگه توانش داری یسال دیگه بخونی نهایتش میری توبیمارستان بخش زنان کار میکنی خ هم بدنیست که ..مشکل اینجاست اساسا درس خوندن توجامعه ما دیگ بیتاثیر شده 

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
وقتی این همه سال پشت کنکور بودی بله ارزشش و دارهبعدشم میتونی بری اولش کار آموزی و بعدش کار و یاد بگی ...

مرسی عزیزم اره واقعا نمیدونم چیکار کنم هرکی یا چیزی میگه