2777
2789
عنوان

بوی خیانت💔

| مشاهده متن کامل بحث + 11325 بازدید | 305 پست
به نظر منم دوست مشترکتون مشکوکه، اگه واقعا خیرخواه شما بود چرا گذاشته به قول خودش قرار بزارن دم در ج ...

اون احمق رو که من نگاه نمیکنم

چون سالهاست دوستیم اصلا برام جز خونواده شده

ولی اینکه تا این حد همراهیش کرده برام عجیبهسر خیانت قبلیش همه رو میدونست چون بهم نگفته بود خیلی حالم بد شد هرچی تونستم بارش کردم واسه همین الان گزارش میده  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با سلام به عنوان یک برادر بهتون توصیه میکنم زندگی تون رو خراب نکنید و صبر داشته باشید. مساله تنوع جن ...

داداش دارم میمیرم 

اگه بی دست و پا بودم درب داغون بودم دلم نمیسوخت

ولی برای زندگیمون اینقدر از خودگذشتگی دارم اگه منو ببینید باورتون نمیشه به من خیانت شده اگه اونم ببینید باورتون نمیشه دبخاد به من خیانت کنه

من نفس میکشم ولی درد دارم 

عزیرم این موضوع ربطی به دوست داشتن و نداشتن ندترهبمونی تو این زندکی هزار و یک مریضی جسمی و جنسی میگی ...

این همه سال زندگی این همه بالا و بلندی این همه موانع تازه دوساله خونه دارشدم اونم دارم قسط میدم

چرا این هرزگی رو میکنه

اخه زنهایی که کنار خیابون هستن چه جذابیتی داره اونایی که زیر هزار نفر خوابیدن و بوی تعفن میدن ازر منی که در سخت ترین روزهای زندگیم خوش پوش و آراسته بودم و نه نگفتم بهش ارجحیت دارن؟  بخدا بعد خیانتش گفتم بمیره هم دست از پا خطا نمیکنه ولی میره قیمت میگیره خدااا

به نظر منم دوست مشترکتون مشکوکه، اگه واقعا خیرخواه شما بود چرا گذاشته به قول خودش قرار بزارن دم در ج ...

میدونی همسرم همه چیز رو به اون میگه اونم به من منتقل میکنه حتی دعوای پریشب که الان قهریم رو بهش گفته اینم بهش گفته قبول کن سابقه بدی داری و تا اخر عمر این بار به دوشت هست

حتی تو اون دعوا به شوهرم گفتم بهت گفته بودم اگه خیانت ببینم با همکار یا دوستات رفیق میشم محض یاداوری میگم براش گرون تموم شد حتی به این دوستش گفت که زنم اینو گفته

میدونی همکار اش تا حالا چند نفر شماره منو پیدا کردن به من زنگ زدن و التماس که باهم باشیم باورتون میشه؟حالم داره به هم میخوره من بهشم گفتم که این طور شده رنگش پرید و گفتم ببین من اگه بخام راحت بی آبروت میکنم ولی اصالت فرق میکنه این قضیه واسه 4 یا 3 دسال پیشه 

واسه همین میگم نمیترسه باهاشون رفیق شم؟

اون مثل سگ ترسیده بود و توبه کرده بود

گفتم از دیوار کسی بالا نرو که دیوار تو کوتاهتره 

میدونی دردش الان اینه که آبروم رو پیش دخترم برد به دوستش میگفت 

اون ترس ابرو داره و این هوس ها رو داره>؟

خدای من حالت تهوع گرفتم ما چه گناهی کردیماین چه صبری خدا بهمون دادهمنم دارم دق میکنم هیچ کاری از دست ...

ببین گناهی نکردیم.. متاسفانه همجنس خودمون بهمون رحم نمیکنه... شوهرمن الان با یه دختر سن بالا دوسته.. یه بار شانس زدم قفل گوشیش باز شد.. دختره دایم داره تهدید میکنه.. میام درخونتون.. شوهرم یه جا فحش داده.. ده دقه دیگه رفته ناز کشیدن قرار گذاشتن.. ببین این خانوم میدونه من وجود دارم.. من شدم براش یه اسلحه.. تهدید کردن.. پس الان چرا ول نمیکنه بره.. واستاده تهدید فحش حرفای زشت.. منم بی خیال شدم برام مهم نیست اگه بیاد دم درمون حرف بزنه میگمش حتما خوشگلتری از من افتاده دنبالت.. درصورتیکه قیافه صفرررر.. پلک افتاده.. لب اویزون.. هیکل کلا مثل مداد... این ادم منو دیده ومیشناسه.. پس چرا مونده.. بخاطر هرزه بودن وکثیف بودن بعضی همجنسامون مام درعذابیم.. بلانسبت جمع

ببین گناهی نکردیم.. متاسفانه همجنس خودمون بهمون رحم نمیکنه... شوهرمن الان با یه دختر سن بالا دوسته.. ...

عزیزم داری جدی میگی؟ یعنی داری این درد رو تحمل میکنی؟ مگه میشه

جنس زن نمیتونه زیر این فشار تو چطور میتونی  

عزیزم داری جدی میگی؟ یعنی داری این درد رو تحمل میکنی؟ مگه میشهجنس زن نمیتونه زیر این فشار تو چطور می ...

من اصلا شوخی نمیکنم.. سالهاست این چیزا رو میبینم.. اولین بار خیانت کرد.. زنه شوهروچهارتام بچه داشت.. زنه زنگ زد بهم گریه والتماس که شوهرتو عشق منه مال منه سهم منه.. ولی چرا کنارتو مونده.. منم حالم بد بود اولین بار بود میشنیدم.. خدایا من تمام وجودمو ارزوهامو فدا کردم برای این مرد.. الان چی بگم.. باحال بد گفتم مال تو بردلر ببر.. ذوق کرد خندید قهقه. زد گفت راست میگی.. گفتم فقط شرط دارم.. باید محضری صیغه ش بشی.. گفت.. فعلا شرایطشو ندارم. گفتم چرا گفت صابخونم بفهمه.. گفتم میام باهاش حرف میزنم.. اینقدر بهانه اورد.. فهمیدیم هنوز طلاق نگرفته.. شوهرش دربه در دنبالشه عاشقشه این زنه فرار کرده.. تصورکن من چی کشیدم.. ولی الان برام مهم نیست میگم لیاقتش همونان.. بره گمشه.. من با دخترم این گوشه زندگی میکنم.. اونم بره هررررررررغلطی میخاد بکنه.. حاضرم قسم بخورم همین الان کمه کم... چهارتا دوست دختر داره... دوتاشو مطمئنم... چندتا دیگه داره خدا داند

ببین اونا زنگ بزنن با کله میره کارشونو انجام میده دروغ میگه همکارم زنگ زد فلان.. منم میگه برو سلامم برسون.. ولی کار من باشه.. حالا صبر کن.. حالا واستا.. حالا هفته دیگه.. تا انجام بده یه ماه میشه.. ولی خب خیانتش هنوز جنسی نشده.. ولی میشه یه روز 

راستی الان رفتم پیش مشاور سابقمون زنگ همین دوستمون زدم گذاشتم رو اسپیکر که مشاورم بشنوه گفتم جون مادرت مرگ عزیزت داری راست میگی یا سربه سرم میزاری گفت قسم میخورم مگه خرم به هرحال گفتم هر وقت موقعیت جور شد لوکیشن بده

مشاورم گفت میتونی یه زن بندازی تو دامنش زنگ مامور بزنی چون هستن این زنها که پول میگیرن( ببین اگه میگم این کار رو کنم چون میدونم این شوهر من دنبال این کارها هست یا دیر یا زود) 

گفتم اینطور دوست ندارم بزار خودشون پیدا کنن بعد ادرس بده با مامور برم بالاسرشون  

میدونی همسرم همه چیز رو به اون میگه اونم به من منتقل میکنه حتی دعوای پریشب که الان قهریم رو بهش گفته ...

پس انشالله حواستون هست که یه وقت خام حرفاش نشین 

خداروشکر که اینقد پاک بودین

پس انشالله حواستون هست که یه وقت خام حرفاش نشین خداروشکر که اینقد پاک بودین

خدا میدونه تا کی تحمل میکنم

گاهی میگم بزار هرکاری میخاد بکنه منم جبران میکنم 

منم سرزندگیم هستم و خیانت کنم 

این فکرها داره نابودم میکنه

خدا میدونه تا کی تحمل میکنمگاهی میگم بزار هرکاری میخاد بکنه منم جبران میکنم منم سرزندگیم هستم و خیان ...

گول اون آقای به ظاهر دوست رو نخور ،هم از آخور داره میخوره هم از توبره .

ایشون آنقدر با شوهرت مچ هست که شوهرت روش میشه از صحنه های جنسیشون براش تعریف کنه ،بعد میاد به شما لو میده؟ !!!!

دلم میگه ایشون از خداشه شوهرت فاسد تر بشه تا شما ولش کنی.چه بسا تشویقش هم می‌کنه  ،فکر کنم حسابی نمک گیرت شده .