2777
2789
عنوان

بی مصرفم

112 بازدید | 11 پست

الان که آبان ۲۲ سالم میشه نه گواهینامه رانندگی دارم نه هنوز مدرک دانشگامو گرفتم (دوسال دیگه میگیرم) نه پولی در میارم نه کلاسی میرم.هم سنو سالامو که می بینم با زحمت خودشون ماشین میگیرن یا حتی خونه میگیرن،بخاطر اینکه رو پای خودشون وایمیستن و ازدواج می‌کنن خیلی حسودیم میشه.

من خودم دوس پسرمو بخاطر اینکه همش تو خونه موندم فن بیان ندارم و سرکار نمیرم و حتی گفت گواهی رانندگی ام نداری از دست دادم .

چون خودش خیلی زرنگه قشنگم گفت ازدواج نمیکنم چون مثل ۴۰ سال پیش نیست که دختر کار نکنه و فلان.

تصمیم گرفتم بشینم بخونم از صفر زبانو..مدرک تافل بگیرم ..آزمون وکالتم انقد واسش بخونم قبول بشم..ارشدم قبول بشم بتونم با مدرک زبانم مهاجرت کنم واقعا دیگه خواهانِ پیشرفتم چون اینجوری بی مصرف بودن باعث میشع همه منو رها کنن.تا الان ۳ تا پسر یهو ولم کردن.بحاطر ظاهر بد،مستقل نبودن،نداشتن فن بیان و غیره. به نظرتون دیره که از ۲۲ سالگی واسه درس خوندن شروع کنم؟چیکار کنم به موفقیتای هم سنو سالام فکر نکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر من ده سال از تو بزرگ ترم و تازه می خوام شروع کنم بعد تو فکر می کنی دیره؟حداقل ده سال من که جلوت ...

آخه هم سنو سالام یعنی دهه هشتادیا دارم غوغا به پا میکنن فامیلمون یه سال ازم بزرگتره تو ۱۹سالگی لیسانس حسابداری گرفت از ۱۹ سالگی حسابدار شرکت خودروعه هم ماشین داره هم کلی طلا داره هم داره الان خونه میخره واقعا حسودیم میشه.اگه من مثل اون بودم دوس پسرم باهام ازدواج میکرد😔

آخه هم سنو سالام یعنی دهه هشتادیا دارم غوغا به پا میکنن فامیلمون یه سال ازم بزرگتره تو ۱۹سالگی لیسان ...

عزیزم تو ۱۹ سالگی کی می تونه لیسانس بگیره آخه دختر چقدر ساده ای،‌کارشناسی ۴ ساله

عزیزم با ۱۹ سال سن از ۱۰ سالگی هم کار کرده باشه نمی تونه اینا رو با هم داشته باشه خانواده اش بهش دادن

ول کن بقیه رو مگه تو بقیه هستی

به زندگی خودت برس

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
عزیزم تو ۱۹ سالگی کی می تونه لیسانس بگیره آخه دختر چقدر ساده ای،‌کارشناسی ۴ سالهعزیزم با ۱۹ سال سن ا ...

آخه با وامو اینا تونسته..

کل اون شرکتم با این داره میچرخه حقوقش الان ۱۵ تومنه :)

با وام اینا به همه چی میرسه..ماشینم خب چون که داره تو همون شرکت خودرو کار میکنه بهش کمک هایی کردن دیگه

خب همزمان برو سرکارم

باید اول رو فن بیان و رفتارم کار کنم و همچنین ظاهر..

بعد برم یه کلاسی چیزی بتونم کار کنم.مثلا کلاس حسابداریو این چیزا...

اول ولی باید بشینم این حقوقو تا یه جایی بخونم فن بیانمم اوکی کنم وگرنه با این فن بیان الانم منو هیچ جا راه نیست

آخه با وامو اینا تونسته..کل اون شرکتم با این داره میچرخه حقوقش الان ۱۵ تومنه :)با وام اینا به همه چی ...

دختر دنبال بهونه هستی یا دنبال راهکار

اول اینو به من بگو که تکلیف رو مشخص کنیم

اگر دنبال بهونه هستی که هیچی

ولی اگه دنبال راهکاری بهت دادم

بازم بهت میدم

ببین احساس می کنم افسردگی داری عزت نفست هم پائین

حتما برو با یه روانشناس کار کن از این افسردگی در بیای این افسردگی گرفتارت کرده از کار انداختت

عزت نفست هم پایین

اصلا چه احتیاج به این همه مقایسه هست

اون دختر اونه تو هم تویی

تو ب۶ راه خودت برو شاید تو هم وام گرفتی،شاید موقعیت کاری خوبی برای تو هم پیش اومد

بهونه نیار افسردگیت هم درمان کن افسردگی خیلی بده قاتل عمر و انرژس و روحیه است

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود