2777
2789

نهار و ازار درست میکنین؟دیشب تا صبح مردم و زنده شدم ی کلمه نگفت چه مرگته 🥺کلا تا مریض میشم هرمریضی خیلی بی تفاوت رفتار میکنه باهام خاک توسرم عمرم باهاش حروم شد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظورم کوفت و زهرماره

خداخیرت بده خندم گرفت 

ولش کن کوفت و زهرمار رودوروز درماه خودش اماده کنه حالا که اینقدر بی ادب و بی درکه 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

به من که میگه چرا تو مریض نمیشی همه‌اش به اطرافیانش میگه لامصب مریض نمیشه من خودم هزارتا درد دارم ول ...

خدا لعنت کنه مرد منو اول بعدم همه مردایی ک ی ذره درک و شعور زندگی ندارن فقط نرن

خداخیرت بده خندم گرفت ولش کن کوفت و زهرمار رودوروز درماه خودش اماده کنه حالا که اینقدر بی ادب و بی د ...

بخند عزیزم 😘فقط میگم خدا لعنت کنه پدر مادری همچین بچه های تربیت میکنن دختر مردمم بدبخت میکنن 

بخند عزیزم 😘فقط میگم خدا لعنت کنه پدر مادری همچین بچه های تربیت میکنن دختر مردمم بدبخت میکنن

ول کن بخدا 

حیف زن به این خوش اخلاقی نیست اوقاتشو واسه این چیزا خرد کنه؟اینم مامانش همیتقدر یادش داده 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟