2821
2789
عنوان

خیلی حساسم

77 بازدید | 9 پست

چند روز پیش تو خیابون شاهد تصادف بودم که منجر به فوت بود

یعنی یک پیک موتوری تصادف کرده بود مرده بود

کلا حالم بد شده

من خیلی حساس هستم

یا طبیعی هست ناراحت باشم

درخواست دوستی ممنوع

چرا رفتی نگاه کردی؟ 

سعی کن نگاه نکنی سریع رد شو . 

این که گفتین بله طبیعی هستش بالاخره و سخته دیدنش.

مورد دیگه ای هم هست؟؟

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا رفتی نگاه کردی؟ سعی کن نگاه نکنی سریع رد شو . این که گفتین بله طبیعی هستش بالاخره و سخته دیدنش.م ...

من نرفتم نگاه کنم مگه مریضم

تو اتوبوس بودم شرکت واحد انفاقی دیدم

ترافیک شد جنازه اون وسط

مقصر خودم نیستم

درخواست دوستی ممنوع

من نرفتم نگاه کنم مگه مریضمتو اتوبوس بودم شرکت واحد انفاقی دیدمترافیک شد جنازه اون وسطمقصر خودم نیست ...

وقتی میبینی ترافیک شده و همه یه جا جمع شدن لابد یه خبری هست دیگه. من نگاه نمیکنم با اونکه ترسی هم ندارم .حالا گذشت دیگه 

سری بعدی هواست بیشتر جمع کن

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

وقتی میبینی ترافیک شده و همه یه جا جمع شدن لابد یه خبری هست دیگه. من نگاه نمیکنم با اونکه ترسی هم ند ...

اینطوری نبود

تصادف شده یک جنازه اون وسط

اتفاقی بود

نمیدونم چطوری بگم

چون گیر دادی میگه خودم مقصرم دیدم

حوصله ندارم توضیح بدم

درخواست دوستی ممنوع

اینطوری نبودتصادف شده یک جنازه اون وسطاتفاقی بودنمیدونم چطوری بگمچون گیر دادی میگه خودم مقصرم دیدمحو ...

اذیتت نمی‌خوام بکنم 

هر طور بود گذشت دیگه .

اگه دلت به حال طرف سوخته تا نکاتی بهت بگم 

اگه حال خودت بد شده با گذشت زمان درست میشه 

اذیتت نمی‌خوام بکنم هر طور بود گذشت دیگه .اگه دلت به حال طرف سوخته تا نکاتی بهت بگم اگه حال خودت بد ...

دلم نسوخته خودمم دوست دارم بمیرم

ولش کن

این دنیای فانی هیچ ارزشی نداره

درخواست دوستی ممنوع

دلم نسوخته خودمم دوست دارم بمیرمولش کناین دنیای فانی هیچ ارزشی نداره

انشاالله موفق و عاقبت بخیر باشی 

2828
2791
2779
2792