2777
2789

چند سالی با یه آقا دوستیم و حقیقتاً داریم تلاش می‌کنیم که بتونیم شرایط فراهم کنیم بعد ازدواج کنیم در واقع اون آقا تو این چند سال خیلی خیلی اصرار داشته که بیاد خواستگاری اما من اجازه ندادم چون نه خودم رو آماده ازدواج می‌دیدم و نه شرایطمون رو و خب سنمم خیلی کم بود 

الانم ۲۲ سالمه 

رابطه من و اون آقا خیلی خیلی خوبه انگار دیگه جزئی از همیم هر کاری می‌کنیم با هم می‌کنیم هرجا میریم با هم میریم همه تلاش‌هامون با همه و خلاصه اینکه واقعاً یه رابطه عاشقانه و عالی داریم 

هر دو طرفم خانواده‌ها در جریانن 

من هر وقت که ازم می‌پرسیدن چرا ازدواج نمی‌کنید با هم برای اینکه از سرم باز کنم می‌گفتم یه کاری دارم انجام میدم اون کاری که انجام بدم بعدش 

حالا تقریباً یکی دو هفته‌ایه که من اون کارو انجام دادم بعد مدت‌ها  توی جمع خانوادگی زن پسر عموم برگشت گفت حالا که اون کارو انجام دادی دیگه ازدواج می‌کنی دیگه یهو پسر عموم خودشو انداخت وسط گفت حالا باید ببینیم اصلاً طرف می‌گیره که این بخواد ازدواج کنه 😐 همین پسر عموم به زنش خیانت می‌کنه زنشم فکر می‌کنه ما خریم و نمی‌دونیم و خیلی ادعای عاشقیش میشه

دوباره زنش برگشت گفت مگ مشکلی هست که ازدواج نمی‌کنی گفتم آره حقیقتاً یه مشکلی از طرف من هست گفت چی گفتم راستش من زندگی شما رو که دیدم فوبیای ازدواج دارم یه زندگی پر از نقش و ادای عاشقا رو درآوردن و پنهونکاری رو اصلاً نمی‌تونم تحمل کنم 

یهو هر دوشون خیلی جا خوردن زنش گفت یعنی چی منظورتو نمی‌فهمم گفتم بیخیال زود خودتو درگیر نکن بعدم خودمو مشغول یه کاری دیگه کردم اونام دعواشون شد

واقعا نمی‌فهمم این فک فامیلو درک نمی‌کنم که کل زندگیشونو ول کردن فکر می‌کنن به یکی از دختر پسرای فامیل که چرا ازدواج نمی‌کنه فضولای بدبخت

خوب جواب دادی    

پروفایلم عکس خودمه:)من اینجا ریشه در خاکم،من اینجا عاشق این خاک اگر آلوده یا پاکم من اینجا تا نفس باقیست می مانم من از اینجا چه میخواهم نمیدانم امید روشنایی گرچه در این تیرگی ها نیست من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم من اینجا روزی آخر از دل این خاک با دست تهی گل برمی افشانم من اینجا روزی آخر از ستیغ کوه چون خورشید سرود فتح می خوانم و میدانم تو روزی باز خواهی گشت...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی اگر عصب کشی کردی دندون جلویی رو برای زیبایی فقط لمینیت کن

کامپوزیت سایه میندازه حرف دکترام گوش نده با تجربه دارم میگم بت ی بار سنگین هزینه لمینیت بدی بهتره تا کامپوزیت

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
خب چطوری شد اونا که دعواشون شد ؟!!

پسر عمو می‌دونه که من جریان خیانتشو می‌دونم وقتی من اون حرفو زدم یهو از حرفم که جا خورد برگشت طرف زنش دعواش کرد که تو چرا همچین سوالیو می‌پرسی بعد دیگه همینطور ادامه پیدا کرد دعواشون شد

خخخخ چه شیک و مجلسی گفتی

وواقعا آدم یک بار سکوت می‌کنه دو بار می‌خنده سومین بار دیگه می‌خوام سوارت شن 

نمی‌دونم چرا هنوز واسه بعضی عده جا نیفتاده وقتی یه دختر و پسر چندین سال با هم تو رابطه هستند دلیلش حتماً این نیست که پسر دختره رو گردن نمی‌گیره شاید واقعاً دارن تلاش می‌کنن یه آینده‌ای بسازن بعد زندگی شروع کنند یا دختر دوست نداشته زود ازدواج کنه

فقط حرفشون اینه که عیب و ایراد بزنن رو دختره و بگن که آره پسره می‌خواسته ازش سوء استفاده کنه و بره