2777
2789
عنوان

عکس بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 6581 بازدید | 927 پست
عزیزم من عکس از همون روزی که شما زوم شده شو گذاشتی گذاشتم.زوم ترشو.نمیدونم دیدی یا نه.هزارتا بهونه ه ...

عزیزم اخه اون چشمای ابی اصلا یه چیز دیگه بود 

و کسی که چشماش اون رنگ چرا لنز بزاره

بیخیال مهم نیست

موفق باشین 

منم دیگه در مورد عکسایی که شک دارم کلا نظر نمیدم بهتر از این اعصاب خوردیه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برو کرمانی عالیه.ایشاله توام زود لاغر میشی.اگه تهرانی میتونیم باهم بریم ورزش و اینا.    

تهران نیستم ساکن هرمزگانم😊😊 دوستیمو قبول نکردیا😭..چون درد مشترک داریم گفتم شاید گاهی بتونیم به هم روحیه بدیم☺

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

وای گفتی     بخدا من و نامزدم هم عاشق این بچه ایم همیشه هم دو تایی اداشو درمیاریم .همه ش ه ...

ایشالا گلم. 😅مثل این بانمک و بامزه باشه و مثل عکس پروفایل خودم شیرین و خوردنی . 😆😅

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
ببخشيد بي ربط بود اما متنو ديدم عجيب خوشم اومد ، گفتم حالا جمع هستيد ببينيد ، خيلي تو سايت ديدم يكي ...

بله برای خود منم اتفاق افتاد یه بار.یه خانومی تو یه تاپیک دیگه با هم اختلاف نظر داشتیم ایشون گفت این خانم انقدر وزنشه ال و بل.کنترل خوردنشو نداره.خیلی حرفای بد.واقعا هم ناراحت شدم.دقیقا قبل محرم بود.واقعا سپردمش به خدا.من خیلییی کم پیش میاد بخدا گله کنم از کسی ولی از اون گله کردم.اما اینا هستن همیشه.از اونورم ده کیلویی که کم شدمو مدیون دوستای نینی سایتم باحمایتاشون و دلگرمی دادناشون.همیشه همه جور رفتاری هست.

دلم یک دوست میخواهد که بشود با او حرف زدو بعد پشیمان نشد