2777
2789
عنوان

عکس بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 6581 بازدید | 927 پست
جواب منو ندادین ولی کسی به مونا جان حسادت نکرد اتفاقا هممون بهش گفتیم چه زیبایی الان صحبت از چه حسا ...

خب عزيزم من منظور حرفم رو رسوندم براي كساني كه تا يه انتقاد از رفتار يه كاربر بكنيم سريع بهمون ميگين شما حسودين 

خواستم استدلال خودشون رو ب خودشون نشون بدم

خداحافظ ني ني سايت ..   وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري  ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ
خب عزيزم من منظور حرفم رو رسوندم براي كساني كه تا يه انتقاد از رفتار يه كاربر بكنيم سريع بهمون ...

من نگفتم حسود

توهین نکردم

فقط انتقاد کردم.....

کاش دنیا یه دریچه ی فرار داشت...بعضی شبا درمیرفتی و آروم که شدی برگردی سرجات..😕

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم من دلم میخوادگوشی دستم باشه.نور گوشی کمه ایشونم پشتش به منه و خوابیده.خیلی جالبه برای پاسخ داد ...

ببینید من میدونم الان محاله شما یه عکس از چشمتون با فلش بگیرین و هزارتا بهونه میارین چون  مشخصه چشمتونبز ابی نیست

من واقعا با شما بد نیستم ولی چون لنز و میشناسم گفتم

انشالا وزنتون هم نرمال بشه

این بحث و ببندیم بهتره

اینجوری نگو من تپلم😟 تپلا خوجل و مهربونن🙂😊

جیگرتو برم تپل مپلی.اخه من دیگه خیلی تپلم.خودم هم ناراحتم که انقدر بیخیال وزن بودم.وقتی سلامتیم به خطر افتاد یادم اومد چقدر چاق شدم.البته دوماهه رژیمم ده کیلو‌کم شدم  

دلم یک دوست میخواهد که بشود با او حرف زدو بعد پشیمان نشد

هیچوقت یادم نمیره...

ده - یازده سالم که بود تو بازی با بچه های فامیل پام گیر کرد به پای یکیشون و افتادم... ساق پای راستم خورد به لبه ی آجر و زخم شد... بدجور زخم شد... خیلی درد کشیدم...خیلی طول کشید تا کم کم جای اون زخم یکم بهتر شد و کمتر اذیتم کرد...  

اون روزا فقط یه دوست صمیمی داشتم... دوستی که مثل خانوادم بود... دوستی که بهش اعتماد داشتم...

تو مدرسه فقط اون می دونست ساق پای راستم زخم شده...اون تنها کسی بود که جای زخمم رو بلد بود...

چند روز بعد از این اتفاق با دوستم بحثمون شد...یادم نمیاد سر چی...یادم نمیاد کی مقصر بود... فقط یادمه زنگ ورزش بود و داشتیم فوتبال بازی می کردیم...وسط فوتبال وقتی داشتم شوت می زدم با کف پا اومد ساق پای راستم رو زد...کاری به توپ نداشت... اومد که  زخمم رو بزنه... زخمم دوباره تازه شد! دوباره درد و درد و درد... چند روز بعدش دوباره با هم رفیق شدیم...ولی دیگه هیچوقت نذاشتم بفهمه دردم چیه...زخمم کجاست...

از این اتفاق سال ها می گذره ولی هروقت کسی رو می بینم که درد داره،  زخم داره،  بهش میگم

هیچوقت هیچوقت هیچوقت نذار کسی بفهمه جای زخمت کجاست... نذار بفهمه چی نابودت می کنه...شاید یه روز زخم شد رو زخمت !

زخمت رو...دردت رو واسه خودت نگه دار...

میگم مراقب اونایی که جای زخمت رو بلدن باش...اونا می تونن با یه حرف... با یه کنایه... با یه خاطره کاری کنن که دوباره زخمت سر باز کنه... دوباره تو می مونی و درد و درد و درد...

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

خب عزيزم من منظور حرفم رو رسوندم براي كساني كه تا يه انتقاد از رفتار يه كاربر بكنيم سريع بهمون ...

اخه بر فرض که چشاش رنگی نباشه ولی زیباست مثل مونا که چشاش رنگی نیست ولی زیباست کلا چه فرقی میکنه اینجا دنیایی مجازیه یه کاربر اینجا چه تاثیری توی زندگی ما داره حالا لنز بذاره و ما بهش بگیم خوشگلی چه اتفاقی میفته 

هر چند که اگر الان یه عکس میذاشت برا تایید خودش بهتر بود حالا هم که نذاشته ایرادی نداره نه ما اونو میشناسیم نه اون مارو

میذارین یا بذارم یا اینکه کلی بریم بخوابیم؟    

بذار ... فقط قبلش یه چیز بگم ...

شوهرم گاهی که میخواد اذیتم کنه ادای این عکس پروفایلتو درمیاره بهم و چون میدونه من بدم میاد از عمد هروقت ناراحتم اینکارو میکنه و دقیقا قیافش و لب و لوچه اش مثه عکس میشع 😂😂😂😂😂😂😂

واااای خدا عکستو برام بفرست تا فردا نشونش بدم.

و بهش بگم اییییشالااا نی نی ایندمون مثه این عکس میشه و دقیقا عین باباش ان شاالله 😂😅😙😍

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
جیگرتو برم تپل مپلی.اخه من دیگه خیلی تپلم.خودم هم ناراحتم که انقدر بیخیال وزن بودم.وقتی سلامتیم به خ ...

😍😍😍منم دست کمی ازت ندارم عزیزم..انشالله به وزن ایده آلت میرسی به زودی..😚😚

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

ببینید من میدونم الان محاله شما یه عکس از چشمتون با فلش بگیرین و هزارتا بهونه میارین چون  مشخصه ...

عزیزم من عکس از همون روزی که شما زوم شده شو گذاشتی گذاشتم.زوم ترشو.نمیدونم دیدی یا نه.هزارتا بهونه هم نیاوردم ساعت۵صبحه .همسر منم مریضه و خوابه.ولی بخواید فردا برات میذارم.بعدم ممنونم از دعای خوبت.ایشاله توام هرارزوی خوبی داری بهش برسی

ببخشيد بي ربط بود اما متنو ديدم عجيب خوشم اومد ، گفتم حالا جمع هستيد ببينيد ، خيلي تو سايت ديدم يكي درد دل ميكنه جاي ديگه ميزنن تو سرش

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

بذار ... فقط قبلش یه چیز بگم ... شوهرم گاهی که میخواد اذیتم کنه ادای این عکس پروفایلتو درمیاره ب ...

وای گفتی   بخدا من و نامزدم هم عاشق این بچه ایم همیشه هم دو تایی اداشو درمیاریم .همه ش هم به خودمون امید میدیم بچه مون این شکلی میشه  

😍😍😍منم دست کمی ازت ندارم عزیزم..انشالله به وزن ایده آلت میرسی به زودی..😚😚

برو کرمانی عالیه.ایشاله توام زود لاغر میشی.اگه تهرانی میتونیم باهم بریم ورزش و اینا.