2777
2789
عنوان

عکس بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 6580 بازدید | 927 پست
همین الان زوم ترشو میذارم.از همین روز بدون عینک.

عزيزم بيخيال 

چه اهميتي داره ،يه سري حرفتون رو باور كردن يه سري هم نه 

من كه سر در نميارم ولي به نظر من كه اصلا واستون مهم نباشه ،بيخيال اخر شبي خودت رو اذيت نكن 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا ندیده بودی؟؟؟ 

منم تا بحال چشم انقدر مشکی ندیده بودم😍😍😍

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
واقعا ندیده بودی؟؟؟ 

چرا عکس چشمات و گذاشتی یاد هایده افتادم حالا هی باید شعرش رو بخونم😆😆😆

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
عزيزم تمام لنزاي دنيا دارن تلاش ميكنن لنزهايي با مردمك ريزتر بسازن كه به چشم واقعي نزديكتر باشه اما ...

خوب عزیزم تمام این حرفا درست ولی هیچکدوم طبیعی بودن رنگ چشم این خانومو نقض نکردن

عزيزم تمام لنزاي دنيا دارن تلاش ميكنن لنزهايي با مردمك ريزتر بسازن كه به چشم واقعي نزديكتر باشه اما ...

ناراحت نشی عزیز ولی من هر تاپیک عکس بازی که اومدم دیدم شما به یکی گیر دادی چشات لنزه نمیدونم کجات عمله بیخیال بابا ولش کن ببین و بگذر دلیلی ندارن واسه دروغ گفتن مگه اینجا جایزه میدن  ؟بیخییال

💞خدایا عاشقتم💞

اين چشم منه 

خداحافظ ني ني سايت ..   وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري  ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ
چرا عکس چشمات و گذاشتی یاد هایده افتادم حالا هی باید شعرش رو بخونم😆😆😆

😁😁😁

👈گاهی خــــــــــــــــــدا آنقدر صدایت را دوست دارد،که سکوت میکند تا تو‌بارها بگویی خــــــدای مــن...👉
عزيزم بيخيال  چه اهميتي داره ،يه سري حرفتون رو باور كردن يه سري هم نه  من كه سر در نميار ...

دقیقا

سیبل اینکه تو درباره چشمات دروغ یا راست گفته باشی هیچ تاثیری تو زندگیه ما نداره...بعضیا خیال میکنن با کاراگاه بازی محبوب میشن😒

کاش دنیا یه دریچه ی فرار داشت...بعضی شبا درمیرفتی و آروم که شدی برگردی سرجات..😕